Stoiximan Super League

ΑΕΚ… και στην Αμερική

Τα αποτελέσματα επαφών του με τον Νίκο Νοτιά, πιθανώς και με άλλους οικονομικά επιφανείς φίλους της ΑΕΚ της ομογένειας, αλλά και πιθανές εξαγγελίες του Ντέμη Νικολαΐδη, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, περιμένουν όλοι στις τάξεις της «Ένωσης». Τι περιμένει από τον μεγαλομέτοχο και οι φήμες για συναντήσεις και με άλλα μέλη της ομάδας του 2004, αλλά και με Μελισσανίδη. Μέσα ο Μανωλάς με ΠΑΟΚ, ελπίζει για Παναθηναϊκό ο Κλωναρίδης.

Τα αποτελέσματα επαφών του με τον Νίκο Νοτιά, πιθανώς και με άλλους οικονομικά επιφανείς φίλους της ΑΕΚ της ομογένειας, αλλά και πιθανές εξαγγελίες του Ντέμη Νικολαΐδη, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, περιμένουν όλοι στις τάξεις της «Ένωσης».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» προετοιμάζει την επιστροφή του στην ομάδα, βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτή και η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη λέει πολλά.

Η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σύντομα αναμένονται νεότερα, παρότι δεν είχε την πρόθεση για ανακοινώσεις και μεγαλοστομίες προτού οριστικοποιήσει τις κινήσεις του για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

Μέχρι την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να έχει επαφή και με τον Νίκο Νοτιά (είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά). Μένει να φανεί αν ο μεγαλομέτοχος θα πειστεί να συνεισφέρει οικονομικά στη νέα προσπάθεια, κάτι για το οποίο δεν είχε δείξει διάθεση στις τελευταίες κλήσεις που είχε δεχτεί από την Αθήνα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης φημολογείται πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα επιδιώξει συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του 2004, παρότι οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί μετά το διαχειριστικό έλεγχο που είχε διαταχθεί από τους άλλους μετόχους για το διάστημα της θητείας του στην προεδρία. Σκοπός του είναι τουλάχιστον να τους πείσει να βοηθήσουν οικονομικά για την καταβολή της δόσης του 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44. Φήμες υπάρχουν και για ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο επίσης θέλει δίπλα του στη νέα του προσπάθεια.

«Μέσα» ο Μανωλάς

Ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ, την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός αμυντικός παρότι ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται αύριο, όταν και μετά το κυριακάτικο ρεπό επιστρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στις προπονήσεις, να γυμναστεί κανονικά.

Αντίθετα, δεν προλαβαίνουν οι Δέλλας, Γκούντγιονσεν και Κλωναρίδης. Ο τελευταίος θα επιχειρήσει να μπει στους ρυθμούς της ομάδας κι εφόσον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, θα είναι διαθέσιμος για τη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό, την επόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x