Stoiximan Super League

Κερδίζει, ελπίζει για Champions League

Με το… δεξί θα προσπαθήσει να μπει ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ και θέλει να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ΑΕΚ (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να «ψαλιδίσουν» με κάθε τρόπο τη διαφορά που υπάρχει με τον πρώτο στην ειδική βαθμολογία, Παναθηναϊκό, και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν εκείνοι να πάρουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Με το… δεξί θα προσπαθήσει να μπει ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ και θέλει να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ΑΕΚ (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να «ψαλιδίσουν» με κάθε τρόπο τη διαφορά που υπάρχει με τον πρώτο στην ειδική βαθμολογία, Παναθηναϊκό, και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν εκείνοι να πάρουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

«Δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι στα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο φυσικά είναι πολύ σημαντικό για να μπούμε καλά σ' αυτή τη σειρά των αγώνων. Αυτό που μετράει είναι να 'μαστε εμείς καλά αυτή την περίοδο», ήταν τα λόγια του Λάζλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τρεις θέσεις του αρχικού σχήματος του «Δικεφάλου του Βορρά». Πρόκειται για τη θέση του αριστερού μπακ, εκείνη το αριστερού χαφ και του επιτελικού μέσου.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Μαλεζά, Τσιρίλο και Σταφυλίδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία με τον Λάζαρ, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Φωτάκη ή Ίβιτς. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Λίνο και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Νιμανί και Ρομπέρ. Ο 59χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Γλύκο, Κατσικά, Παναγιωτούδη, Τσουκαλά και Σνάουτσνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x