Διαγωνισμός EasyJet

Ανακαλύψτε το νέο προορισμό της easyJet και κερδίστε! (στοιχείο 1o)

Μια εικόνα λένε ότι είναι χίλιες λέξεις… Ωστόσο, η αλλάζει το γνωμικό, αφού με μία λέξη σε στέλνει ταξίδι! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό, βρες ποια ευρωπαϊκή πόλη ψάχνουμε και κέρδισε δύο εισιτήρια!

Μια εικόνα λένε ότι είναι χίλιες λέξεις… Ωστόσο, η easyJet αλλάζει το γνωμικό, αφού με μία λέξη σε στέλνει ταξίδι! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό, βρες ποια ευρωπαϊκή πόλη ψάχνουμε και κέρδισε δύο εισιτήρια!

Το γράμμα αυτής της ημέρας, για τη λέξη που ψάχνουμε, είναι το Υ.

Στη συγκεκριμένη πόλη όπου η easyJet σας ταξιδεύει με απευθείας πτήση, διεξάγεται κάθε χρόνο Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, από τις πλέον γνωστές στον κόσμο. Η πόλη …μυστήριο κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους των τεσσάρων τροχών, που την επισκέπτονται για να θαυμάσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτου, σε μία από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις αυτοκινήτου.

Ένα, ακόμη, στοιχείο που θα σας βοηθήσει να βρείτε το μυστικό προορισμό της easyJet είναι ότι χαρακτηριστικό της εν λόγω πόλης είναι το σιντριβάνι που υπάρχει στο κέντρο αυτής, του οποίου το νερό εκτοξεύεται σε ύψος 140 μέτρων!

Συμπληρώστε την απάντηση σας και μπορεί εσείς να είστε ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει 2 εισιτήρια allez –retour σε έναν από τους προορισμούς της easyJet!

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x