Stoiximan Super League

Κρίσιμη «ασπρόμαυρη» επαφή

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κρισιμότερη και ίσως τελική επαφή του Ζήση Βρύζας με τον Ιβάν Σαββίδη. Μέσα από τη συζήτηση των δύο ανδρών μπορεί να προκύψει αποτέλεσμα για το δάνειο που περιμένει ο ΠΑΟΚ. Από χθες βρίσκονται στη Ρωσία οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζήτησαν και η διαδικασία ελέγχουν ολοκληρώθηκε όσο πιο ομαλά γινόταν.

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κρισιμότερη και ίσως τελική επαφή του Ζήση Βρύζας με τον Ιβάν Σαββίδη. Μέσα από τη συζήτηση των δύο ανδρών μπορεί να προκύψει αποτέλεσμα για το δάνειο που περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Από χθες βρίσκονται στη Ρωσία οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζήτησαν και η διαδικασία ελέγχουν ολοκληρώθηκε όσο πιο ομαλά γινόταν.

Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες και πλέον η πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών εξαρτάται από εκείνη του Σαββίδη, ο οποίος θα δείξει αν έχει πρόθεση να κάνει πράξη τα όσα ισχυρίζεται όλο αυτό το διάστημα.

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Καμπάνης δεν αλλάζει στάση και αυτό φάνηκε στο προχθεσινό παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο υποψήφιος επενδυτής περιμένει και επιτίθεται φραστικά σε όποιον έχει σχέση με την ομάδα, ενώ οι άνθρωποί του εκφράζουν τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως κανείς δεν τον υποδέχθηκε στην Τούμπα.

Στο ξενοδοχείο που συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος φέρεται να απασχολεί την ομάδα. Η παρουσία του έγινε αντιληπτή χθες το πρωί την ώρα που εκεί συγκεντρώνονταν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ λίγο μετά στο ξενοδοχείο έφθασε και ο Ζήσης Βρύζας. Από τη διοίκηση τονίζουν ότι έγινε κάποια συνάντηση μαζί του, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x