Stoiximan Super League

Σουάνης: «Κρατάω την αγάπη του κόσμου»

Στο τέλος της θητείας του στη Ξάνθη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σουάνης, θέλοντας να κρατήσει τις καλές στιγμές που έζησε για τέσσερα χρόνια στην ακριτική ομάδα. Απόλυτα σύμφωνος με τη στήριξη του μεγαλομετόχου των ακριτών, Χρήστου Πανόπουλου, στον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. «Μεγάλη ομάδα, πλέον, ο Ατρόμητος», τόνισε σχετικά για την ομάδα του Περιστερίου.

Στο τέλος της θητείας του στη Ξάνθη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σουάνης, θέλοντας να κρατήσει τις καλές στιγμές που έζησε για τέσσερα χρόνια στην ακριτική ομάδα.

Απόλυτα σύμφωνος εμφανίστηκε με τη στήριξη του μεγαλομετόχου των ακριτών, Χρήστου Πανόπουλου, στον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. «Μεγάλη ομάδα, πλέον, ο Ατρόμητος», τόνισε σχετικά για την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Αθλητικό Metropolis»:

Για την πορεία της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να πηγαίναμε καλύτερα και να μην κινδυνεύαμε και να βγαίναμε στα πλέι-οφ, για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Κάναμε κάποια κοιλιά στην απόδοσή μας, δεν είχαμε τη σταθερότητα που χρειαζόταν, ήρθαν νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την εμπειρία και ίσως αυτό συνετέλεσε στο να μην έχουμε τη διάρκεια, στο δεύτερο γύρο κάνουμε ένα κακό σερί και βρεθήκαμε να κινδυνεύουμε».

Για τη στήριξη στον προπονητή: ««Στην Ελλάδα συνήθως την πληρώνουν οι προπονητές. Εγώ θα ήθελα να δουλεύουν με την ησυχία τους και για μεγάλο διάστημα. Έναν προπονητή δεν μπορείς να τον κρίνεις σε έναν χρόνο, οπότε καλά έκανε και τον στήριξε ο κ. Πανόπουλος τον κ. Ουζουνίδη».

Για το «αντίο» στην Ξάνθη μετά από τέσσερα χρόνια: «Είμαι τυχερός που πέρασα από τη SKODA Ξάνθη. Έχω καλές και κακές αναμνήσεις, περνάς από όλα τα στάδια σε μια ομάδα, αλλά κρατάω τις καλές, την αγάπη του κόσμου, ότι η Ξάνθη μου προσέφερε πολλά και είναι μια καλή επιλογή για όλους τους παίκτες που θέλουν να αγωνίζονται σε έναν οργανωμένο σύλλογο. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποφασίσω για το πού θα συνεχίσω. Θα μετρήσω τις επιλογές μου και θα δούμε».

Για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος: «Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα στη διάρκεια του πρωταθλήματος και σε 30 αγώνες. Δεν είναι τυχαίο για τον Ατρόμητο που συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι στον τελικό κυπέλλου και φέτος στα πλέι-οφ και είναι ευχάριστο παράδειγμα για τις άλλες ομάδες. Προχθές νομίζω δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και μπορεί να πιέσει στην πρώτη θέση τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x