Stoiximan Super League

Μάκος: «Να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος»

Να δείξουν το ίδιο πάθος και πείσμα και στις επόμενες αναμετρήσεις των πλέι οφ ζήτησε από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ο Γρηγόρης Μάκος, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος τόνισε πως η «Ένωση» ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, όμως δεν πρέπει να μείνουν στην καλή εμφάνιση κόντρα στους «πράσινους».

Να δείξουν το ίδιο πάθος και πείσμα και στις επόμενες αναμετρήσεις των πλέι οφ ζήτησε από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ο Γρηγόρης Μάκος, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-0). Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος τόνισε πως η «Ένωση» ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, όμως δεν πρέπει να μείνουν στην καλή εμφάνιση κόντρα στους «πράσινους».

Επίσης, πως δεν αγωνιά για την κλήση του στην Εθνική, ενόψει του EURO και πως αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ατρόμητο, ενώ δεν ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για τις διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά: «Το είχαμε πει μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ότι με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα μπούμε και πάλι στο… κόλπο. Το άλλο αποτέλεσμα, ευτυχώς, μας ευνόησε. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε από την καλή εμφάνιση. Πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και πείσμα για να πάρουμε τη νίκη με τον Ατρόμητο. Μέχρι το τέλος των play offs, δεν θέλουμε να έχουμε τραυματισμούς ή τιμωρίες με κάρτες.

Με χαροποιεί που σημείωσα το πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα, δεν θα αγχωθώ με την κλήση μου στην Εθνική. Σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να νιώσω το ίδιο με το Μουντιάλ που ήμουν στις προεπιλογές και "κόπηκα" στο τέλος. Προφανώς και θέλω πολύ να είμαι στο EURO. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε; Αλλά, δεν είναι κάτι που με αγχώνει.

Δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός μου. Το κακό είναι πως υπάρχουν λίγες μέρες για το επόμενο παιχνίδι. Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος για τον Ατρόμητο.

Ο βασικός μας στόχος είναι να τελειώσει θετικά το αγωνιστικό και τα play offs. Σίγουρα, μας απασχολούν οι διοικητικές εξελίξεις, αλλά προέχει το τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x