Stoiximan Super League

«Η Τούμπα προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών»

Πίστη στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αλλά και ανησυχία για το πώς θα εμφανιστεί στην Τούμπα, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, παρουσιάστηκε ο Κούλης Αποστολίδης εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αναμέτρηση από την οποία θα κριθεί σε ένα βαθμό η πρώτη θέση των πλέι οφ. «Η Τούμπα προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Πάντως ένας καλός ΠΑΟΚ και όχι απαραίτητα εξαιρετικός μπορεί να κερδίσει», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου του Βορρά».

Πίστη στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αλλά και ανησυχία για το πώς θα εμφανιστεί στην Τούμπα, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, παρουσιάστηκε ο Κούλης Αποστολίδης εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αναμέτρηση από την οποία θα κριθεί σε ένα βαθμό η πρώτη θέση των πλέι οφ.

«Η Τούμπα προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Πάντως ένας καλός ΠΑΟΚ και όχι απαραίτητα εξαιρετικός μπορεί να κερδίσει», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου του Βορρά».


Οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολίδη στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τα πλέι οφ: «Με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι μια ανοικτή ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι θα πάρει την πρωτιά. Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε κρύος και κουρασμένος, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είναι και στα καλύτερά του».

Για την επόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα: «Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει τις δυνατότητες η ομάδα για κάτι τέτοιο, θα μπει πολύ δυνατά για τη μάχη της πρωτιάς, αλλιώς θα χάσει σημαντικό έδαφος. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα έχει δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Ένας καλός ΠΑΟΚ και όχι απαραίτητα εξαιρετικός μπορεί να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει οι πιθανότητες θα είναι πολύ λίγες μετά».

Για την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο: «Η ομάδα φαίνεται πολύ κουρασμένη. Είναι εξαντλημένη και στο δεύτερο ημίχρονο κάθεται εντελώς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τακτικής ή αν είναι θέμα κόπωσης. Είναι κάπως φυσιολογικό, αφού οι υποχρεώσεις ήταν πολλές, ενώ το ρόστερ δεν είναι και τόσο μεγάλο για να ξεκουραστούν παίκτες. Όμως όπως προείπα οι άλλες ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες».

Για το γκολ οφσάιντ με το οποίο ισοφάρισε ο Μήτρογλου: «Φάνηκε στην περίπτωση του γκολ του Μήτρογλου ότι ο επόπτης θα μπορούσε να μην κατακυρώσει το γκολ. Βέβαια ο ρόλος τού ποδοσφαιριστή δεν είναι να κάνει κρίση σε διαιτητικές αποφάσεις. Αντί ο αμυντικός να σηκώνει το χέρι για οφσάιντ θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσει τη φάση».

Για τις δυσκολίες που συναντά ο ΠΑΟΚ στα εντός έδρας παιχνίδια: «Υπάρχει διαφορά των απαιτήσεων του περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτά που μπορεί να κάνει η ομάδα. Αυτό προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών μέσα στη Τούμπα. Για να ανταποκριθεί ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια πίεση θα πρέπει να είναι μεγάλης αξίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλούς τέτοιους. Αυτό θεωρώ εγώ και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός λόγος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x