Σε ένα πρωτάθλημα, σαπουνόπερα, ο Ηρακλής στέφθηκε πρωταθλητής για την περίοδο 2011/12. Ο Φοίνικας Σύρου απάντησε στην ΕΣΑΠ πως δεν πρόκειται να κατέβει να αγωνιστεί στον πέμπτο τελικό, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τις 14 Μαϊου και έτσι ο «Γηραιός» γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α1 που παίρνει τον τίτλο χωρίς αντίπαλο.

Στην πράξη, ο Ηρακλής νικά τον αγώνα με 3-0 σετ και οι «Πειρατές» μηδενίζονται από το συγκεκριμένο ματς και του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Τυπικά, απομένει να επικυρωθεί όλο αυτό την Δευτέρα (14/5) όταν και το φύλλο αγώνα κλείσει οριστικά.

Μάλιστα την ίδια μέρα, οι Συριανοί έχουν διοργανώσει την δική τους φιέστα στην οποία θα συγχαρούν τους παίκτες τους. Από την μεριά της διοίκησης του Φοίνικα αναφέρεται πως, «Ας το πάρει ο Ηρακλής στα χαρτιά. Χαλάλι τους. Από την αρχή είχαμε πει πως δεν δεχόμαστε να αγωνιστούμε με αυτούς τους όρους. Ίσως αυτό που έγινε να κάνει καλό στο ελληνικό βόλεϊ έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν τα ίδια στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε κόσμο από την παραλία αφού έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ