Αγγλία

Η «made of Manchester» φανέλα της Γιουνάιτεντ! (pics)

Αγωνιστικά, πιθανότατα θα περιμένει του χρόνου για να επιστρέψει στους τίτλους. Στυλιστικά, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περιμένει καθόλου για να επιστρέψει στις ρίζες της! Λίγο πριν λήξει η σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσίασαν τη φανέλα της επόμενης, το «καρό» σχέδιο της οποίας είναι αφιερωμένο στην τεράστια βιομηχανική παράδοση της πόλης και τις αξίες που πρεσβεύει.

Αγωνιστικά, πιθανότατα θα περιμένει του χρόνου για να επιστρέψει στους τίτλους.

Στυλιστικά, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περιμένει καθόλου για να επιστρέψει στις ρίζες της!

Λίγο πριν λήξει η σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσίασαν τη φανέλα της επόμενης, το «καρό» σχέδιο της οποίας είναι αφιερωμένο στην τεράστια βιομηχανική παράδοση της πόλης και τις αξίες που πρεσβεύει.

Σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας, η νέα εμφάνιση συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και σχέδιο εμπνευσμένο από την ιστορία του συλλόγου και την κληρονομιά του Μάντσεστερ.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «η ίδια η Γιουνάιτεντ δημιουργήθηκε μέσα από της τάξεις της βιομηχανίας και ιδρύθηκε από ντόπιους εργάτες των σιδηροδρόμων».

Εξηγείται, λοιπόν, ότι το καρό σχέδιο είναι για να τιμήσει την παγκοσμίως διάσημη υφαντουργία που υποστήριξε την ανάπτυξη του Μάντσεστερ -από μια μικρή εμπορική πόλη σε ένα παγκόσμιο κέντρο των βαμβακερών υφασμάτων.

Και μέσω και του μότο «Forged in Industry, Striving for Glory» (γεννήθηκε στη βιομηχανία, παλεύει για τη δόξα) δεν αποτείνεται απλά τιμή «στον ρόλο που έπαιξαν αξίες της εργατικής τάξης, όπως ο σεβασμός, η σκληρή δουλειά και η αίσθηση ευθύνης, στο χτίσιμο μιας δοξασμένης ομάδας». Αλλά παραδίδεται η πρώτη φανέλα που είναι στ’ αλήθεια «Made of Manchester»…

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x