Euroleague

Επεισόδια «αιωνίων» στην Πόλη!

Δυστυχώς οι χθεσινές αγκαλιές αποδείχτηκαν μία… καλή παρένθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρξαν συμπλοκές οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο χώρο κοντά στην Αγία Σοφιά. Οι υπεράριθμοι οπαδοί του «τριφυλλιού» εντόπισαν κάποιους των «ερυθρόλευκων» και ακολούθησε γενική σύρραξη. Η αστυνομία επενέβη για να επιβάλει την τάξη, αλλά όχι προτού περάσει αρκετή ώρα. Πληροφορίες-που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη-για τραυματία οπαδό. Καμία σύλληψη.

Δυστυχώς οι χθεσινές αγκαλιές αποδείχτηκαν μία… καλή παρένθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρξαν συμπλοκές οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο χώρο κοντά στην Αγία Σοφιά.

Οι υπεράριθμοι οπαδοί του «τριφυλλιού» εντόπισαν κάποιους των «ερυθρόλευκων» και ακολούθησε γενική σύρραξη. Η αστυνομία επενέβη για να επιβάλει την τάξη, αλλά όχι προτού περάσει αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν μπουκάλια και στη συνέχεια… μπουνιές, μπροστά στα μάτια αρκετών τουριστών που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Ναού για να τον επισκεφθούν.

Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, κάνουν λόγο για έναν τραυματία ο οποίος φέρεται να είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x