Stoiximan Super League

Καν’ το όπως τον Μάρτιο…

Με οδηγό τον αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν πρώτοι στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ (19:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Με οδηγό τον αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν πρώτοι στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ (19:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δείχνει να έχει βρει ρυθμό, αφού έχει κάνει το λιγότερο ροτέισον σε σχέση με τις άλλες που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Ο Ρουμάνος τεχνικός τείνει να μοιάσει του Φερνάντο Σάντος, αφού οι παίκτες του είναι δεμένοι στην άμυνα και ας κερδίζουν με ένα γκολ τους αγώνες.

Ο 59χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γκαρσία με τον Λαζάρ, έχοντας στα πλάγια τον Γεωργιάδη και τον Σαλπιγγίδη. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Λίνο, Κρέσιτς, Νιμανί και Ρομπέρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Καβάλα και θα φτάσει στην Αθήνα αεροπορικώς. Αντίθετα, οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Στέφανος Σαράτσης βρίσκονται στην πρωτεύουσα από χθες το πρωί, αφού έδωσαν το «παρών» και στον αγώνα της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ.

Η παράδοση του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 4 Μαρτίου και αυτή ήταν μόλις η 5η εκτός έδρας επιτυχία του επί του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι», οι οποίοι πριν από αυτή τη φετινή ήττα είχαν 11 σερί νίκες επί του «Δικεφάλου», έχουν 37 νίκες και 13 νίκες στα υπόλοιπα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x