Πόλο

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Ολυμπιακός

Την πρόκρισή του στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Χίου στον Πειραιά με 12-9. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-1 στη σειρά και πλέον θα αντιμετωπίσουν την Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας με σκοπό να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Πολλοί οι φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». Κορυφαίοι του ματς Μάζης , Μουρίκης και Γιάννης Φουντούλης.

Την πρόκριση του στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Χίου στον Πειραιά με 12-9. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-1 στη σειρά και πλέον θα αντιμετωπίσουν την Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας με σκοπό να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Πολλοί οι φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». Κορυφαίοι του ματς Μάζης , Μουρίκης και Γιάννης Φουντούλης.

Μόνο για ένα οκτάλεπτο δυσκολεύτηκαν οι Πειραιώτες καθώς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω (2-2). Δεν μπόρεσαν όμως να συνεχίσουν εξίσου καλά με αποτέλεσμα χάρις σε δύο γκολ του Μπλάνη στην κόντρα να βρίσκονται πίσω με δύο γκολ στο ημίχρονο (5-3).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το ίδιο δυναμικά με την έναρξη του β’ μέρους παίρνοντας διαφορά πέντε τερμάτων (8-3). Ο Θεοδωρόπουλος προσπάθησε και μείωσε για λογαριασμό της Χίου (8-5) ξαναβάζοντας την στο παιχνίδι καθώς απέμενε ένα οκτάλεπτο, όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου απάντησαν ξεφεύγοντας ξανά με πέντε γκολ 12-7. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 12-9 .

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 4-4

Ολυμπιακός: Φουντούλης Γιάννης 3, Κόλιανιν 2, Μάζης 3, Μπλάνης 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1.

ΝΟ Χίου: Θεοδωρόπουλος 3, Μιράλης 3, Γιώργος Φουντούλης Γιώργος 1, Ντόσκας 1, Βιτέλλας 1.


Ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ, εκ μέρους όλης της ομάδας, καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ και μακάρι σήμερα το βράδυ οι φίλαθλοί μας σε όλο τον κόσμο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου. Έμελλε στον τρίτο ημιτελικό να φέρουμε τον κόσμο στο κολυμβητήριο, να μας συμπαρασταθεί και εμείς να του χαρίσουμε την πρόκριση, παίζοντας ως Ολυμπιακός με πάθος και ψυχή. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα. Οφείλαμε, όμως, παρά τα προβλήματα να φέρουμε την ομάδα στον τελικό. Αυτό το οποίο μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα παλέψουμε, ώστε και οι δύο τίτλοι να παραμείνουν στον Πειραιά».

Οι ημερομηνίες των τριών πρώτων τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη είναι: 23, 26, 30 Μαΐου και, αν χρειαστεί, 1, 3 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x