Βόλεϊ

Η Σύρος τιμά Πρίντεζη και Φοίνικα

Η Σύρος αποφάσισε να τιμήσει τόσο την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα, όσο και τον Γιώργο Πρίντεζη για τις ιδιαίτερες στιγμές που γνώρισε τη φετινή σεζόν από τους δύο εκπροσώπους της.

Η Σύρος αποφάσισε να τιμήσει τόσο την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα, όσο και τον Γιώργο Πρίντεζη για τις ιδιαίτερες στιγμές που γνώρισε τη φετινή σεζόν από τους δύο εκπροσώπους της.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, κατάγεται από την Σύρο και μετά από την καθοριστική του συμβολή στην μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού, ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Δεκαβάλλας, πήρε την πρωτοβουλία να τιμήσει τον «συμπατριώτη» του, τονίζοντας: «Η ανεπανάληπτη επιτυχία του Συριανού μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό και μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι, μας ώθησε στην τιμητική βράβευση του».

Παράλληλα, θα δοθεί αντίστοιχο βραβείο και στην αντρική ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, καθώς αποτελεί την ομάδα-καμάρι του Κυκλαδίτικου νησιού. Ο Φοίνικας όχι μόνο κατάφερε να τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, αλλά εξασφάλισε και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κ. Δεκαβάλλας σχολίασε: «Παράλληλα με την βράβευση του Πρίντεζη, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε χωρίς διάκριση και την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Βόλεϊ Λιγκ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκπροσωπώντας το νησί μας».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης ανέφερε: «Αυτές οι τεράστιες επιτυχίες που κάνουν περήφανους τους Συριανούς αλλά και όλους τους Κυκλαδίτες, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται χρέος της να τιμήσει τόσο τον Φοίνικα Σύρου, όσο και τον Γιώργο Πρίντεζη και σύντομα θα έλθει σχετική πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο».


Επιμέλεια: Δήμητρα Ρεντζή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x