Ελλάδα

Θ. Γιαννακόπουλος: «Είμαστε κοντά σας»!

Ψυχολογικές ντόπες ενόψει του πρώτου τελικού της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό (17/5, 22:00), μοίρασε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πρασίνων», με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ψυχολογικές ντόπες ενόψει του πρώτου τελικού της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό (17/5, 22:00), μοίρασε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πρασίνων», με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει -ήδη- πίσω το Final 4 της Ευρωλίγκας, έχοντας επικεντρωθεί στον τελευταίο στόχο της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο θα διεκδικήσουν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φρόντισε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο ΣΕΦ, λέγοντάς τους: «Είμαστε κοντά σας, πιστεύουμε σε εσάς…».

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους του τους παίκτες «ετοιμοπόλεμους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x