Επικαιρότητα

«Κάποιοι πασχίζουν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη»

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς κατά την ομιλία του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι με «την αλαζονεία τους έσυραν τη χώρα σε νέες εκλογές». Παράλληλα επανέλαβε ότι η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που «μπορεί να λειτουργήσουμε με ρεαλιστικό τρόπο αντιμνημονιακά.

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς κατά την ομιλία του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι με «την αλαζονεία τους έσυραν τη χώρα σε νέες εκλογές». Παράλληλα επανέλαβε ότι η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που «μπορεί να λειτουργήσουμε με ρεαλιστικό τρόπο αντιμνημονιακά. Εμείς έχουμε τη γνώση και την ικανότητα να αλλάξουμε με ρεαλιστικό τρόπο το μνημόνιο».

Ο Α. Σαμαράς στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η αγορά ανησυχεί μόνο που τους ακούει. Διώχνουν καταθέσεις και παραλύουν ακόμα περισσότερο την οικονομία. Η αλαζονεία τους έσπρωξε να σύρουν τη χώρα σε νέες εκλογές. Δεν έχουν ένα πρόσωπο αλλά πολλά πρόσωπα. Ο φόβος τους για τον ίδιο τους τον εαυτό δεν κρύβεται. Απέκτησαν ξαφνική δύναμη και τρόμαξαν».

Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «το καλό είναι ότι η Ευρώπη αλλάζει και για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει να παραμείνουμε σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Ο ελληνικός λαός έχει μπροστά του 2 δρόμους, από τη μια να αλλάξουμε τα πάντα στην και από την άλλη να ζήσουμε τον τρόμο εκτός ευρώ. Δεν υπάρχει χαλάρωση, έχει αρχίσει ήδη η καινούργια μάχη.

Να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα, εντός Ευρώπης. Το αύριο είναι δικό μας, φτάνει να είμαστε ενωμένοι. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να αποφύγουμε νέες εκλογές. Το μήνυμά σας το έλαβα και θα αγωνιστώ για να το κάνω πράξη.
Ο Α. Σαμαρά επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι βασικός στόχος είναι το «ναι στην παραμονή μας στο ευρώ, όχι στις πολιτικές συντριβής του ελληνικού λαού». «Κάποιοι πασχίζουν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x