Ελλάδα

Επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τους τελικούς των πλέι οφ μπάσκετ. Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε τους «πράσινους» στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να χτυπήσουν από τα θραύσματα Σμιθ και Περπέρογλου, οι οποίοι -όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ο τιμ μάνατζερ του "τριφυλλιού", Μάνος Παπαδόπουλος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό.

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τους τελικούς των πλέι οφ μπάσκετ. Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε τους «πράσινους» στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να χτυπήσουν από τα θραύσματα Σμιθ και Περπέρογλου, οι οποίοι -όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ο τιμ μάνατζερ του "τριφυλλιού", Μάνος Παπαδόπουλος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μοσχάτου και το πούλμαν έμεινε ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα εκεί, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγο μετά τις 21:00.

Ο Μάικ Μπατίστ σχολίασε στο twitter του «this shit has to stop man» και ανέβασε φωτογραφίες από το περιστατικό.



Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης έγραψε: «only in Greece»...

«Χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή. Δεν προλάβαμε να δούμε τίποτα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη αλλά μας είχαν στήσει ενέδρα. Έχουν χτυπήσει Σμιθ και Περπέρογλου και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι», σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τιμ μάνατζερ του "τριφυλλιού", Μάνος Παπαδόπουλος.

Η αποστολή των "πράσινων" λίγο μετά τις 21:00 έφτασε στο ΣΕΦ, χωρίς φυσικά του Περπέρογλου και Σμιθ και πλέον γίνονται οι διεργασίες προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x