Ελλάδα

Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός

Μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και τον τραυματισμό των Περπέρογλου και Σμιθ, ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ των ανδρών στο ΣΕΦ μεταξύ των "αιώνιων" αναβάλλεται! Αυτή είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής, της ΓΓΑ αλλά και της αστυνομίας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό.

Μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και τον τραυματισμό των Περπέρογλου και Σμιθ, ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ των ανδρών στο ΣΕΦ μεταξύ των "αιώνιων" αναβάλλεται!

Αυτή είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής, της ΓΓΑ αλλά και της αστυνομίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτό που άφησε... πίσω της η επίθεση στο πούλμαν των "πράσινων".



Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μοσχάτου και το πούλμαν έμεινε ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα εκεί, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγο μετά τις 21:00. Η απόφαση από ΕΣΑΚΕ, ΓΓΑ και Αστυνομία ήταν όμως οριστική και έτσι το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ.

Από τον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή προκύπτει ότι από αύριο θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα για να αποφασιστεί πότε και πώς θα γίνουν τελικά τα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Μάικ Μπατίστ σχολίασε στο twitter του «this shit has to stop man» και ανέβασε φωτογραφίες από το περιστατικό.



Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης έγραψε: «only in Greece»...

«Χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή. Δεν προλάβαμε να δούμε τίποτα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη αλλά μας είχαν στήσει ενέδρα. Έχουν χτυπήσει Σμιθ και Περπέρογλου και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι», σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τιμ μάνατζερ του "τριφυλλιού", Μάνος Παπαδόπουλος.

Παρακολουθήσατε από το control room το χρονικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x