Δελτία Τύπου

Ο τελικός του Champions League με το πρίσμα του ανταλλακτηρίου

Η ώρα για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό της χρονιάς σε επίπεδο συλλόγων έφτασε! Ο τελικός του Champions League βρίσκεται προ των πυλών και η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα στολίσει την τροπαιοθήκη του με το βαρύτιμο τρόπαιο. Ένα τέτοιο γεγονός κυριαρχεί φυσικά και στις αγορές της μεγαλύτερης στοιχηματικής κοινότητας στον κόσμο, της Betfair!

Η ώρα για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό της χρονιάς σε επίπεδο συλλόγων έφτασε! Ο τελικός του Champions League βρίσκεται προ των πυλών και η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα στολίσει την τροπαιοθήκη του με το βαρύτιμο τρόπαιο. Ένα τέτοιο γεγονός κυριαρχεί φυσικά και στις αγορές της μεγαλύτερης στοιχηματικής κοινότητας στον κόσμο, της Betfair! Στο ανταλλακτήριο μπορούμε να βρούμε πληθώρα κλασικών και ειδικών στοιχημάτων για τον τελικό του Σαββάτου. Εντοπίσαμε μερικά από αυτά και σας τα παραθέτουμε.

Φαβορί τόσο για τη νίκη στην κανονική διάρκεια (1,83) όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου (1,46) θεωρείται η Μπάγερν. Η τάση των παικτών δεν άλλαξε σε κανένα σημείο από το άνοιγμα της αγοράς, αφού οι Βαυαροί προφανώς πλεονεκτούν λόγω της διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδό τους, τουλάχιστον με βάση τα όσα πιστεύουν οι αγορές. Η Τσέλσι ανταλλάσσεται στο 4,80 για τη νίκη στο 90λεπτο. Εναλλακτικά, όσοι πιστεύουν στο πρώτο «μεγάλο» ευρωπαϊκό για την πόλη του Λονδίνου, μπορούν να προτιμήσουν την ομάδα του Ντι Ματέο στο 3,10 για κατάκτηση του τίτλου. Ενδιαφέρον εδώ παρουσιάζει το ότι ούτε η Μπάγερν ούτε η Τσέλσι συγκαταλέγονταν στα φαβορί του θεσμού. Οι Βαυαροί ανταλλάσσονταν στο 32,00 στο άνοιγμα της αγοράς το περασμένο καλοκαιρί, ενώ οι Λονδρέζοι άγγιξαν το 95,00 στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Οι αγορές της Betfair περιμένουν ένα σχετικά «κλειστό» παιχνίδι, όχι όμως τόσο κλειστό όσο άλλους τελικούς του Champions League στο παρελθόν. Το under 2,5 είναι οριακά φαβορί στο 1,93 και το over 2,5 αουτσάιντερ στο 2,04. Από την άλλη, το ανταλλακτήριο δίνει ελαφρύ προβάδισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1,90. Στατιστικά, στους τελικούς της τελευταίας 20ετίας, όσο υπάρχει δηλαδή Champions League, το πρώτο δεκάλεπτο είναι το χρονικό διάστημα με τα περισσότερα τέρματα. Το σενάριο αυτό ανταλλάσσεται στο 5,90 στην Betfair.

Στην αγορά των σκόρερ, φαβορί για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα θεωρείται ο Μάριο Γκόμεζ στο 5,90. Εύλογα, αφού έχει σκοράρει 12 γκολ σε 11 παιχνίδια φέτος στο Champions League και όλα, εκτός από ένα, έχουν επιτευχθεί στην «Αλιάντς Αρίνα». Δεύτερο φαβορί ο Άριεν Ρόμπεν στο 8,20, παρότι δεν είναι ο πιο δεινός σκόρερ της Μπάγερν. Στα μεγάλα ματς όμως εμφανίζονται συχνά οι ηγέτες και ο Ολλανδός ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Ντιντιέ Ντρογμπά, που ανταλλάσσεται στο 10,00. Ακολουθούν ο Τόρες στο 12,50 και ο Λάμπαρντ στο 14,00 για την Τσέλσι.

Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις των αγορών μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την πρώτη σέντρα στο www.betfair.com, αλλά και για όλες τις μεταβολές των αποδόσεων κατά τη διάρκεια του κορυφαίου live betting!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x