Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 16:30 ευρεία σύσκεψη υπό τον γ.γ. Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή για την τύχη των τελικών της Α1 μπάσκετ. «Άστραψε και βρόντηξε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι φωνές του οποίου ακούγονται μέχρι έξω, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταλογίζει ευθύνες στην αστυνομία και να προσθέτει πως στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να θρηνήσουμε ακόμη και νεκρούς αφού «ετοιμάζονται δέκα χιλιάδες φορές χειρότερα πράγματα»…

«Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω. Δεν μπορούν να γίνουν ζημιές 5-6 εκατομμυρίων και να τις πληρώσω εγώ. Έχω ενδείξεις ότι θα γίνουν αίσχη στο ΟΑΚΑ. Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους κρατήσω! Δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για 20.000 χουλιγκάνους. Πάρτε ό,τι μέτρα θέλετε, αλλά αν γίνει κάτι μη φάω εγώ μετά 10 αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή», ακούστηκε να λέει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στην αστυνομία για τα ελλιπή μέτρα προστασίας της αποστολής της ομάδας κατά τη μετακίνησή της στο ΣΕΦ.

Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπούν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο τιμ μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής και ο νομικός σύμβουλος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια, τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο και το νομικό σύμβουλο Δημήτρη Πράσσο.

Στη σύσκεψη λαμβάνουν επίσης μέρος οι Βασίλης Οικονομίδης και Γιώργος Κονδύλης εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ, οι Αριστείδης Γολέμης και Δημήτρης Μπασούρης εκ μέρους της ΕΟΚ, οι Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Αλεξανδρίδης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος εκ μέρους του ΠΣΑΚ. Το «παρών» δίνουν επίσης οι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ Γρηγόρης Μπαλάκος και Ιωάννης Λιούκας αλλά τα μέλη της διοίκησης του ΟΑΚΑ Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Βαλασιάδης.