Ελλάδα

«Θα μας… ειδοποιήσουν για την απόφαση τους»

Τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα είναι απούσες από τη λήψη της απόφασης για τους τελικούς της Α1, εξέφρασε ο Γιώργος Σκινδήλιας αποχωρώντας από την σύσκεψη που πραγματοποιείται στην ΓΓΑ. Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ανέφερε πως θέση της ομάδας του Πειραιά είναι να γίνουν κανονικά οι αναμετρήσεις προκειμένου να μην επικρατήσει ο… νόμος των λίγων.

Τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα είναι απούσες από τη λήψη της απόφασης για τους τελικούς της Α1, εξέφρασε ο Γιώργος Σκινδήλιας αποχωρώντας από την σύσκεψη που πραγματοποιείται στην ΓΓΑ.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ανέφερε πως θέση της ομάδας του Πειραιά είναι να γίνουν κανονικά οι αναμετρήσεις προκειμένου να μην επικρατήσει ο… νόμος των λίγων.

«Η θέση του Ολυμπιακού είναι να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Παρουσία φιλάθλων. Δεν μπορεί να δεχθεί ήττα του μπάσκετ και να επιτρέψει στους λίγους να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό που θέλει όλος ο κόσμος είναι να απολαύσει τους αγώνες αυτούς. Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού μας ζήτησε να αποχωρήσουμε από τη σύσκεψη. Θα μας ανακοινωθεί αύριο η απόφασή κάτι το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο. Μας έκανε εντύπωση. Θα μας ειδοποιήσουν για την απόφασή… Η κάθε ομάδα είπε ποιες είναι οι θέσεις της και στη συνέχεια μας ζητήθηκε να αποχωρήσουμε. Δεν μπορώ να μαντέψω την απόφασή τους», είπε ο κύριος Σκνιδήλιας ο οποίος πρόσθεσε πως ο Πάνος Μπιτσαξής θα ενημερώσει και την υπουργό Αθλητισμού, Τατιάνα Καραπαναγιώτη.

Όσον αφορά το χθεσινό περιστατικό; «Προκαλεί εντύπωση που ποτέ δεν έχει συλληφθεί κανείς από όσους δημιουργούν γεγονότα όπως το χθεσινό. Εμείς θέλουμε να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες. Δεν γίνεται να αφήσουμε στους λίγους να χειραγωγήσουν τους πολλούς. Δεν πρέπει μην το επιτρέψουμε!»

Πάντως από τους πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν έτοιμοι να ακολουθήσουν τις εντολές της αστυνομίας προκειμένου να γίνει κανονικά η σειρά των τελικών. «Ό,τι μας πει η αστυνομία θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x