Τεχνολογία

Έρχεται το HTC Desire C

Μετά την επιτυχία της σειράς HTC One, η HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε το νέο της μοντέλο, το HTC Desire C. Χάρη στην τεχνολογία Beats Audio που διαθέτει, επιτρέπει στο χρήστη να ακούει μουσική όπως ακριβώς την προόριζε να ακουστεί ο δημιουργός της. Το HTC Desire C σου επιτρέπει επίσης τη διαχείριση της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής ζωής, μέσω μίας σειράς υποστηριζόμενων λειτουργιών.

Μετά την επιτυχία της σειράς HTC One, η HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε το νέο της μοντέλο, το HTC Desire C. Χάρη στην τεχνολογία Beats Audio που διαθέτει, επιτρέπει στο χρήστη να ακούει μουσική όπως ακριβώς την προόριζε να ακουστεί ο δημιουργός της.

Το HTC Desire C σου επιτρέπει επίσης τη διαχείριση της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής ζωής, μέσω μίας σειράς υποστηριζόμενων λειτουργιών.

Το HTC Desire C διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, “φορά” HTC Sense 4.0 και Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), και είναι εξαιρετικό για όσους αποκτούν το πρώτο τους Smartphone ή θέλουν να αντικαταστήσουν αυτό που έχουν με ένα καλύτερο.

Διαθέτει ισχυρή μπαταρία και προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές, παιχνίδια, μουσικά κομμάτια και ταινίες - μέσω του Google Play - για επικοινωνία και ψυχαγωγία κάθε στιγμή, είτε είσαι στο γραφείο, στο σπίτι, ή όταν ταξιδεύεις. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Πηγή: Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x