Πόλο

Με το πόδι στο «γκάζι» ο Ολυμπιακός

Καμία δυσκολία δεν συνάντηση η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 17-5, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη στην σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη, η οποία νωρίτερα επικράτησε με του Ηρακλή.

Καμία δυσκολία δεν συνάντηση η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 17-5, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη στην σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη, η οποία νωρίτερα επικράτησε με 14-5 του Ηρακλή.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ξεκίνησαν δυνατά και μέσα σε ένα λεπτό δέχτηκαν έξι γκολ χωρίς να δεχθούν κανένα. Αν και ο Τρίτωνας αντέδρασε στο δεύτερο οκτάλεπτο, στην συνέχεια ο Ολυμπιακός «ξαναγκάζωσε» και ουσιαστικά τελείωσε το ματς από το τρίτο οκτάλεπτο.

Πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» αναδείχθηκε η Ισπανίδα Μπλάνκα Χιλ με τέσσερα γκολ ενώ την ακολούθησε η Ελευθερία Πλευρίτου που σημείωσε τρία γκολ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ξεχώρισε η Στεφανία Χαραλαμπίδου, η οποία σημείωσε τρία τέρματα για λογαριασμό του Τρίτωνα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας. Αντίθετα, ο Τρίτων Αμαρουσίου θα αγωνιστεί απέναντι στον Ηρακλή για την 3η θέση με πλεονέκτημα έδρας.

Τρίτων Αμαρουσίου-Ολυμπιακός 5-17

Τα οκτάλεπτα:
0-6, 4-2, 1-8, 0-1.

Τρίτων Αμ. (Στέφανος Λέανδρος): Αλεξάκη 1, Χαραλαμπίδου Ι. 1, Χαραλαμπίδου Στ. 3.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Χιλ 4, Πλευρίτου Ε. 3, Ψούνη 1, Αβραμίδου 2, Πλευρίτου Μ. 2, Αντωνάκου 2, Κώτσια 2, Πλευρίτου Β. 1.

Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x