Δελτία Τύπου

H Eurovision με τις αποδόσεις του William Hill!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2012 έχει ξεκινήσει, και η καρδiά του ελληνικού τραγουδιού χτυπά δυνατά στο Μπάκου!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2012 έχει ξεκινήσει, και η καρδiά του ελληνικού τραγουδιού χτυπά δυνατά στο Μπάκου!

Από την Eurovision δεν μπορεί να λείπει ο William Hill, που πιστός στην παράδοση, έχει ήδη δημιουργήσει πλήθος αγορών για το κορυφαίο event του ευρωπαϊκού τραγουδιού!

Στο πλαίσιο του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, διεξάγονται δύο ημιτελικοί, την Τρίτη 22 και την Πέμπτη 24 Μαΐου. Η Ελλάδα, με την αφροδισιακή Ελευθερία Ελευθερίου και το «Aphrodisiac» θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, και στον ίδιο ημιτελικό θα βρίσκεται και η Κύπρος, που θα εκπροσωπηθεί από την Ήβη Αδάμου και το «La La Love».

Στο 1,17 η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό, και στο 1,33 η πρόκριση της Κύπρου, με την Ελλάδα και το «Αphrodisiac» να δίνονται από τον William Hill ως δεύτερο φαβορί –με απόδοση 3,75- για πρωτιά μεταξύ των Βαλκανικών χωρών, πίσω μόνο από τη Σερβία.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου, και πλήθος ειδικών αγορών θα είναι στον ιστοχώρο του William Hill, περιμένοντας τα πονταρίσματά σας!

Για τους oddsmakers του William Hill, μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Eurovision είναι η Σουηδία, με απόδοση 2,75, και ακλουθούν Ρωσία και Ιταλία με απόδοση 8,00, ενώ στα αουτσάιντερ βρίσκονται Κύπρος και Ελλάδα, με αποδόσεις 34,00 και 41,00, αντίστοιχα! Θα τα καταφέρουμε κόντρα στα μεγάλα φαβορί;

William Hill, στο παιχνίδι από το 1934!

Ο William Hill ιδρύθηκε το 1934 και μετρά 8 χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (μέλος του δείκτη FTSE 250), αριθμώντας σήμερα περισσότερους από 16.600 εργαζόμενους σε πέντε χώρες και 30 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες!

Ο William Hill, πέρα από τα βραβεία της «Καλύτερης Εταιρίας στοιχημάτων» και της «Κορυφαίας αλυσίδας πρακτορείων» στα Betview Awards του 2012, τα «Οσκαρ» του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Online Εταιρία Στοιχημάτων της χρονιάς» για το 2011, και “Operator of the Υear” στα eGR Awards, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις 8 δεκαετίες στην υπηρεσία των παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x