Παράξενα

Like a virgin…

Ποιος είπε ό,τι η παρθενιά είναι λέξη ξεχασμένη; Τέλος πάντων, όποιος και να το είπε κάνει τεράστιο λάθος. Γιατί; Δείτε την Λόλο Τζόουνς και θα καταλάβετε…

Ποιος είπε ό,τι η παρθενιά είναι λέξη ξεχασμένη; Τέλος πάντων, όποιος και να το είπε κάνει τεράστιο λάθος. Γιατί; Δείτε την Λόλο Τζόουνς και θα καταλάβετε…

Η 29χρονη αθλήτρια των 60 μέτρων με εμπόδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή του HBO, «Real Sports» και εξέφρασε το μεγάλο της παράπονο. «Το να είσαι παρθένα, είναι σκληρότερο από το να προπονείσαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε.

Η Τζόουνς είναι κατά του προγαμιαίου σεξ και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει ταίρι! «Όταν ήμουν 22, άντε μέχρι τα 24 το να ήμουν παρθένα ήταν γλυκό. Από την ηλικία των 24 μέχρι τώρα, δεν είναι. Σε κατακρίνουν πολύ εύκολα και πολλοί άντρες είναι εκείνοι που δεν σε ξαναπαίρνουν τηλέφωνο όταν μάθουν ό,τι είσαι παρθένα».

Έκανε την αρχή, αναφερόμενη τι γίνεται όταν γνωρίζει έναν άντρα: «Στην αρχή, του το λέω και μου απαντά: "Εντάξει, το σέβομαι". Αλλά μπορείς να δεις στα μάτια του ότι σκέφτεται: "Μου λέει ψέματα, αλλά θα την καταφέρω". Οπότε θα βλεπόμαστε για 1-3 μήνες και τότε αυτός θα σκεφτεί: "Ωχ, έλεγε αλήθεια". Κι εκεί έρχεται το αντίο».

Βέβαια, προς τιμήν της παραδέχθηκε πως παλαιότερα είχε μπει… ο διάολος μέσα της και ο πειρασμός να κάνει σεξ ήταν μεγάλος αλλά, «Είχα πολλές ευκαιρίες. Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτό το... ταξίδι είναι δύσκολο. Απλά δεν πιστεύω στο προγαμιαίο σεξ. Είναι ένα δώρο και θέλω να το δώσω στον άντρα μου».

Αφιερωμένο σε εσένα, Λόλο!



Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x