Κινηματογράφος

Αποζημίωση ρεκόρ για ατύχημα στο Transformers 3

Η δουλειά των κασκαντέρ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε ταινίες δράσης είναι περισσότερο επικίνδυνη από όσο το στυλιζαρισμένο τελικό αποτέλεσμα μας κάνει να πιστεύουμε. Απόδειξη το ατύχημα της Gabriela Cedillo κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Transformers 3 το καλοκαίρι του 2010. Ένα τεράστιο καλώδιο έσπασε και διαπέρασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο κεφάλι και της προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη.

Η δουλειά των κασκαντέρ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε ταινίες δράσης είναι περισσότερο επικίνδυνη από όσο το στυλιζαρισμένο τελικό αποτέλεσμα μας κάνει να πιστεύουμε.

Απόδειξη το ατύχημα της Gabriela Cedillo κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Transformers 3 το καλοκαίρι του 2010. Ένα τεράστιο καλώδιο έσπασε και διαπέρασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο κεφάλι και της προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη.

Η δίκη που ξεκίνησε λίγο καιρό μετά, ανάγκασε την τις παραγωγούς εταιρίες να καταλήξουν χθες, σε συμφωνία αποζημίωσης 18.5 εκατ. δολαρίων.

Το ποσό φυσικά δεν είναι τίποτα μπροστά στο 1 δις. 123 εκατ. δολάρια εισπράξεωv, που απέφερε η ταινία παγκοσμίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x