F1

Γουέμπερ: «Θέλει δουλειά η Red Bull»

Την πεποίθησή του πως η Red Bull δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει την πολ ποζίσιον, στον έκτο γύρο της σεζόν, στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει αρκετά μέχρι τις κατατακτήριες δοκιμές, αν θέλουν οι «κόκκινοι ταύροι» να δουν τα μονοθέσια τους στις πρώτες θέσεις.

Την πεποίθησή του πως η Red Bull δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει την πολ ποζίσιον, στον έκτο γύρο της σεζόν, στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει αρκετά μέχρι τις κατατακτήριες δοκιμές, αν θέλουν οι «κόκκινοι ταύροι» να δουν τα μονοθέσια τους στις πρώτες θέσεις.

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε τις επόμενες 24 ώρες. Ξεκάθαρα, υπάρχουν κάποια πολύ γρήγορα μονοθέσια και για αυτό και εμείς πρέπει να βελτιωθούμε», ήταν τα λόγια του Γουέμπερ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Δεν κάναμε όσες δοκιμές θα θέλαμε, ωστόσο αυτό είναι το ίδιο για όλους. Η κατάκτηση της πολ ποζίσιον θα είναι πολύ δύσκολη, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x