Ελλάδα

Αναβάλλονται τα παιχνίδια Πεύκης και Περαμαϊκού

Τα επεισόδια στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι και ο φόβος για αντίποινα οδήγησε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην απόφαση να αναβάλλει τις προσεχείς αναμετρήσεις Πεύκης και Περαμαϊκού. Παράλληλα, δεν επετράπη η διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους στο ματς Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτική.

Τα επεισόδια στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι και ο φόβος για αντίποινα οδήγησε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην απόφαση να αναβάλλει τις προσεχείς αναμετρήσεις Πεύκης και Περαμαϊκού.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Αποφασίζουμε την αναβολή των ακόλουθων ποδοσφαιρικών αγώνων Κατάταξης Πρωταθλητών ΕΠΣ του 9ου Ομίλου μεταξύ των ομάδων α) ΙΑΣΩΝ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και β) ΑΡΕΩΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ Α.Ο., που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 27/5/2012 και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου και το Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου Σιταποθήκες αντίστοιχα, για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Ο χρόνος, ο τρόπος και οι ειδικότεροι όροι διεξαγωγής των ως άνω ποδοσφαιρικών αγώνων θα καθοριστούν με Απόφαση της διοργανώτριας αρχής».

Παράλληλα, απαγορεύθηκε η μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων στο ματς

«Απαγορεύουμε τη διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ομάδας στη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τη μετακίνηση των φιλάθλων αυτής, για τον αγώνα της FOOTBALL LEAGUE 2, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, την Κυριακή 27-5-2012 και ώρα 16:00, μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x