Ειδήσεις

«Δείτε τα DVD και… διαβάστε»

Έναν πρωτοποριακό τρόπο ανάλυσης της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Euro 2012 σκέφτηκε ο Φερνάντο Σάντος, θέλοντας μην κουράσει κι άλλο με ομιλίες και προβολές του διεθνείς. Υστερα από συνεννόηση μαζί του, το επιτελείο της ομάδας έδωσε στον κάθε ποδοσφαιριστή τρία DVD με αγώνες του καθένα από τους τρεις αντιπάλους μας στο Euro (Πολωνία, Τσεχία, Ρωσία) και τους ζήτησε να τα δουν στα δωμάτιά τους, με την ησυχία τους. Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Έναν πρωτοποριακό τρόπο ανάλυσης της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Euro 2012 σκέφτηκε ο Φερνάντο Σάντος, θέλοντας μην κουράσει κι άλλο με ομιλίες και προβολές του διεθνείς.

Αποστολή στο Κίτσμπουελ, Δημήτρης Ευαγγελάτος

Υστερα από συνεννόηση μαζί του, το επιτελείο της ομάδας έδωσε στον κάθε ποδοσφαιριστή τρία DVD με αγώνες του καθένα από τους τρεις αντιπάλους μας στο Euro (Πολωνία, Τσεχία, Ρωσία) και τους ζήτησε να τα δουν στα δωμάτιά τους, με την ησυχία τους. Δηλαδή όποτε βρουν λίγο χρόνο.

«Πακέτο» με τα DVD τους έδωσε κι ένα χαρτί, στο οποίο αναγράφονταν οι οδηγίες του προς αυτούς. Στην πραγματικότητα ήταν μια περίληψη του τρόπου παιχνιδιού του εκάστοτε αντιπάλου, συν μια οδηγία για το πού πρέπει να σταθούν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές και τι πρέπει να προσέξουν. Ακόμα και τους παίκτες των αντιπάλων στους οποίους πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους.

Σε διοικητικό επίπεδο, σήμερα έρχεται στην Αυστρία ο Σοφοκλής Πιλάβιος από τη Βουδαπέστη, για θα δει από κοντά το αυριανό φιλικό με τη Σλοβενία που θα γίνει στην πόλη Κουφστάιν, η οποία απέχει περίπου 40 λεπτά οδικώς από το «ησυχαστήριο» της Εθνικής μας ομάδας.

Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στις 31 του μήνα με την Αρμενία, την οποία είχαμε αντιμετωπίσει πάλι σε φιλικό πριν από διοργάνωση (Euro 2008) επί γερμανικού εδάφους και είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το ίδιο σχήμα

Ο Φερνάντο Σάντος έβαλε εκ νέου στο διπλό της απογευματινής προπόνησης την ενδεκάδα που είχε βάλει και προχθές και η οποία είναι προφανές ότι πρόκειται να παραταχθεί στο αυριανό φιλικό με τη Σλοβενία.

Μοναδική θέση που παίζεται είναι αυτή του γκολκίπερ, καθώς οι τρεις τερματοφύλακες (Χαλκιάς, Τζόρβας, Σηφάκης) εναλλάσσονταν.

Κατά τα άλλα, Τοροσίδης δεξιά, Χολέμπας αριστερά, ντουέτο Αβραάμ - Παπασταθόπουλου στην άμυνα, κλασικό «εξάρι» ο Κατσουράνης, εσωτερικοί χαφ οι Καραγκούνης, Μανιάτης, δεξί εξτρέμ ο Νίνης, αριστερό εξτρέμ ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x