Stoiximan Super League

Ξεκίνησε το ψάξιμο στην Κομοτηνή

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Πανθρακικού εν όψει της επόμενης σεζόν έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Σάββας Παντελίδης. Ο 47χρονος προπονητής της ακριτικής ομάδας παρέδωσε την έκθεσή του στη διοίκηση και εκεί γράφει αναλυτικά ποιοι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν και σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Πανθρακικού εν όψει της επόμενης σεζόν έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Σάββας Παντελίδης.

Ο 47χρονος προπονητής της ακριτικής ομάδας παρέδωσε την έκθεσή του στη διοίκηση και εκεί γράφει αναλυτικά ποιοι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν και σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Σύμφωνα με όσα θέλει ο παλαίμαχος στόπερ, θα παραμείνει ο βασικός κορμός και θα αποκτηθούν ακόμα 8 με 9 ποδοσφαιριστές. Ψηλά στις προτιμήσεις του Παντελίδη βρίσκεται ο Εγκούτου Ολίσε, του οποίου το συμβόλαιο με τον Εργοτέλη έληξε και βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης.

Οι νεοφώτιστοι θέλουν κάποιον να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μπαλού και ο Νιγηριανός μοιάζει με τον ιδανικό ποδοσφαιριστή.

Αρκεί βέβαια να ρίξει κατά πολύ το κασέ του, αφού λόγω κρίσης οι άνθρωποι της Κομοτηνής δεν θα ανοιχτούν -όπως είναι φυσιολογικό- πολύ. Παράλληλα, αναζητείται ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός και ήδη στην ομάδα έχουν προταθεί οι Τριποτσέρης, Κούσας και Κώτσιος, που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία.

* Η νέα σεζόν για τον Πανθρακικό θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου με τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί να γίνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x