Stoiximan Super League

Στα άκρα με Σηφάκη

Δεν οδήγησαν σε αποτέλεσμα οι επαφές της ΠΑΕ Άρης με τον Μιχάλη Σηφάκη προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να αποσύρει την προσφυγή του. Η διαφορά στο οικονομικό δεν γεφυρώθηκε, με τους «κίτρινους» να προτείνουν την εξόφλησή του συν τα πριμ που θα πάρουν από την συμμετοχή του στο Euro 2012 (ένα ποσό περίπου 220.000 ευρώ), την ίδια ώρα που ο Κρητικός τερματοφύλακας διεκδικεί περισσότερα. Έτσι, οι δύο πλευρές θα λύσουν -εκτός απροόπτου- τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Δεν οδήγησαν σε αποτέλεσμα οι επαφές της ΠΑΕ Άρης με τον Μιχάλη Σηφάκη προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να αποσύρει την προσφυγή του.

Η διαφορά στο οικονομικό δεν γεφυρώθηκε, με τους «κίτρινους» να προτείνουν την εξόφλησή του συν τα πριμ που θα πάρουν από την συμμετοχή του στο Euro 2012 (ένα ποσό περίπου 220.000 ευρώ), την ίδια ώρα που ο Κρητικός τερματοφύλακας διεκδικεί περισσότερα.

Έτσι, οι δύο πλευρές θα λύσουν -εκτός απροόπτου- τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Η εκδίκαση της προσφυγής του είναι προγραμματισμένη στις 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x