Κολύμβηση

Πέμπτη η Βουρνά, στον τελικό ο Σαμιλίδης

Την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα κατέλαβε η Κριστέλ Βουρνά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν. Η Πατρινή κολυμβήτρια, με χρόνο 58.98, ήταν πιο αργή από ότι στον ημιτελικό και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο. Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε ακόμα έναν τελικό, αυτόν των 50μ. πρόσθιο, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα κατέλαβε η Κριστέλ Βουρνά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν. Η Πατρινή κολυμβήτρια, με χρόνο 58.98, ήταν πιο αργή από ότι στον ημιτελικό και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο.

Πρώτη τερμάτισε η Σνίλνταλ από τη Νορβηγία με 58.04, δεύτερη η Γκράνστρεμ από την Σουηδία με 58.07, Τρίτη η Ιβρί από το Ισραήλ με 58.78 και τέταρτη η Ντι Πέτρο από την Ιταλία με 58.95.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές;

Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε ακόμα έναν τελικό, αυτόν των 50μ. πρόσθιο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Ο «χάλκινος» -την Πέμπτη- στα 200μ. πρόσθιο αν και δεν τερμάτισε στην πρώτη τριάδα της δεύτερης ημιτελικής σειράς όπου κολυμπούσε, με 27.92 προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος ως έβδομος χάρις στον χρόνο του.

Δεν είχε την ίδια τύχη και η Νόρα Δράκου καθώς δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. ύπτιο. Με 28.93 ήταν ένατη μεταξύ των 16 αθλητριών μένοντας εκτός στο… νήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x