Ειδήσεις

Έδειξαν δυνατοί οι Ρώσοι (vids)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ρωσίας και της Ουρουγουάης στο Στάδιο Λοκομοτίβ της Μόσχας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με όλα τους τα όπλα, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι Λατινοαμερικανοί έκαναν μόλις δύο αλλαγές προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πάρουν το ματς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ρωσίας και της Ουρουγουάης στο Στάδιο Λοκομοτίβ της Μόσχας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν με όλα τους τα όπλα, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι Λατινοαμερικανοί έκαναν μόλις δύο αλλαγές προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πάρουν το ματς.

Οι Ρώσοι, που είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στον πρώτο όμιλο, παρατάχθηκαν με όλη την καλή… φουρνιά τους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή, όχι όμως και τις ευκαιρίες. Aφού οι Ουρουγουανοί έφευγαν στις αντεπιθέσεις σφαίρα με τους Καβάνι και Σουάρεζ και ήταν πολύ επικίνδυνοι. Το πρώτο μέρος έκλεισε 0-0 και ο Άντβοκατ, έριξε στο γήπεδο αντί του κακού Πογκρέμπνιακ, τον Κερζάκοφ.

Αλλαγή, που του βγήκε. Διότι, παρά το γεγονός πως οι Ουρουγουανοί με τον Σουάρεζ στο 48’ «πάγωσαν» την Μόσχα κάνοντας το 0-1, ο υψηλόσωμος επιθετικός ένα λεπτό αργότερα, με παγωμένο αίμα έκανε το 1-1! Σκορ, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ρωσία (Άντβοκατ): Μαλαφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι (46’ Σαρόνοφ), Ανιούκοφ, Ζιρκόφ (69’ Κομπάροφ), Ιζμαίλοφ (77’ Κοκορίν), Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ (77’ Γκλουσάκοφ), Ντενίσοφ, Αρσάβιν, Πογκρέμπνιακ (46’ Κερζάκοφ)

Ουρουγουάη (Ταμπάρεζ): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Περέιρα (78’ Ραμίρεζ), Κάσερες, Γκοντίν, Περέιρα, Πέρεζ (78’Γκαργκάνο), Αρέβαλο, Σουάρεζ, Φορλάν, Καβάνι



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x