Ειδήσεις

Ελλάς... μπορείς!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας για την ετοιμότητα των διεθνών εν όψει της πρεμιέρας του Euro 2012. Στο χθεσινό ισόπαλο () παιχνίδι με τους Σλοβένους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε πως έχει τις δυνατότητες διάκρισης, καθώς παρουσίασε αρκετά θετικά δείγματα από αυτά που περιμένει να δει ο Φερνάντο Σάντος στα γήπεδα της Πολωνίας.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας για την ετοιμότητα των διεθνών εν όψει της πρεμιέρας του Euro 2012. Στο χθεσινό ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με τους Σλοβένους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε πως έχει τις δυνατότητες διάκρισης, καθώς παρουσίασε αρκετά θετικά δείγματα από αυτά που περιμένει να δει ο Φερνάντο Σάντος στα γήπεδα της Πολωνίας.

Στο συγκεκριμένο ματς ξεχώρισε το νέο… αίμα της «γαλανόλευκης». Πρόκειται για τους Νίνη, Φορτούνη και Μανιάτη από τους οποίους ο ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει πολλά. Σταθερή αξία στα μετόπισθεν ήταν Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τον Γιώργο Σαμαρά που έδειξε εκτός κλίματος και για τον Παναγιώτη Κονέ που αποβλήθηκε χωρίς λόγο από τον αγώνα. Σημαντικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης έδειξε ετοιμοπόλεμος, διώχνοντας μακριά τους όποιους ενδοιασμούς υπήρχαν για την κατάστασή του.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης είχε πολλά «κέφια» και προσπάθησε με προσωπικές ενέργειες να δώσει το κάτι παραπάνω στην Εθνική.

Όσον αφορά την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες το βράδυ ήταν καθαρές και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην επιγονατίδα. Όλα πήγαν καλά για τον διεθνή μπακ και δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Επόμενο φιλικό για την «γαλανόλευκη» εκείνο κόντρα στην Αρμενία την προσεχή Πέμπτη (31/05) στις 21:30.

Τι ισχύει για τον Κονέ

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κονέ, η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, αλλά ακόμη δεν είναι βέβαιο πως θα τιμωρηθεί εν όψει του Euro.

Στην ΕΠΟ περιμένουν να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει μεταφορά της κόκκινης από διοργάνωση της FIFA που ήταν η χθεσινή αναμέτρηση, σε διοργάνωση της UEFA.

Πάντως, ακόμη και αν ο παίκτης δεν εκτίσει ποινή στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ακολουθεί, μετά το χθεσινό θεωρείται πολύ δύσκολο να τον επιλέξει ο Φερνάντο Σάντος στην τελική 23άδα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x