Ειδήσεις

Οι «εκλεκτοί» της Πολωνίας

Την αποστολή της Πολωνίας εν όψει Euro, που διοργανώνει μαζί με την Ουκρανία, ανακοίνωσε την Κυριακή (27/5), ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Φράντσισεκ Σμούντα. Μεγάλο «αστέρι» είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ, ενώ απών τέθηκε, όπως αναμενόταν ο Λούκας Φαμπιάνσκι, εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο. Το παρόν θα δώσει και ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαβρίζνιακ.

Την αποστολή της Πολωνίας εν όψει Euro, που διοργανώνει μαζί με την Ουκρανία, ανακοίνωσε την Κυριακή (27/5), ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Φράντσισεκ Σμούντα.

Μεγάλο «αστέρι» είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ, ενώ απών τέθηκε, όπως αναμενόταν, ο Λούκας Φαμπιάνσκι, εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο. Το "παρών" θα δώσει και ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαβζρίνιακ.

Αναλυτικά, η 23μελής αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Άρσεναλ), Τίτον (Άϊντχόφεν), Σαντομιέρσκι (Γκενκ)

Αμυντικοί: Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Βασιλέφσκι (Άντερλεχτ), Βαβρζίνιακ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μπένισχ (Βέρντερ Βρέμης), Περκίς (Σοσό), Βοϊτκόβιακ (Μόναχο 1860)

Μέσοι: Μπλαστικόφσκι (Ντόρτμουντ), Ντούντκα (Οσέρ), Γκροζίτσκι (Σίβασπορ), Ματίστσιουκ (Φορτούντα Ντίζελντορφ), Μουράνσκι (Λεχ Πόζναν), Ομπρανιάκ (Μπορντό), Πολάνσκι (Μάιντς), Βόλσκι (Λέγκια Βαρσοβίας), Μιερζέφσκι (Τραμπζονσπόρ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ), Μπρόζεκ (Σέλτικ), Σόμπιεχ (Ανόβερο)

Να σημειώσουμε ότι η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στην πρεμιέρα του πρώτου γκρουπ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x