Euroleague

«Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα»

Την πεποίθηση πως η Σπαρτάκ αξίζει να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αλεξέι Καρβάνεν. Ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης μαζί με την Λοκομοτίβ Κουμπάν –αυτή τη στιγμή- διεκδικούν τη μία θέση που δικαιούται η Ρωσία, για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Την πεποίθηση πως η Σπαρτάκ αξίζει να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αλεξέι Καρβάνεν.

Ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης μαζί με την Λοκομοτίβ Κουμπάν –αυτή τη στιγμή- διεκδικούν τη μία θέση που δικαιούται η Ρωσία, για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν είναι μυστικό πως στην Σπαρτάκ θέλουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να πάρουμε τη “wild card”. Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, όταν είχε έρθει στην Αγία Πετρούπολη είχε μείνει ευχαριστημένος με όσα είδε, ακόμα και για το νέο γήπεδο των 8.000 θέσεων που ελπίζω να ανοίξει τις πόρτες του στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Η ομάδα μας ενδιαφέρεται πολύ για την Ευρωλίγκα, ενώ τη χρονιά που πέρασε πήρε μέρος στο Final 4 του Eurocup», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Σπαρτάκ, Αλεξέι Καρβάνεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x