Ειδήσεις

Επέστρεψε η Εθνική

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις δώδεκα το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία ολοκλήρωσε την βασική της προετοιμασία για το Euro 2012. Οι διεθνείς αναχώρησαν με βροχή από την Αυστρία και έφτασαν με λιακάδα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ έφτασαν σαράντα λεπτά νωρίτερα σε σχέση με ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις δώδεκα το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία ολοκλήρωσε την βασική της προετοιμασία για το Euro 2012.

Οι διεθνείς αναχώρησαν με βροχή από την Αυστρία και έφτασαν με λιακάδα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ έφτασαν σαράντα λεπτά νωρίτερα σε σχέση με ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι, το οποία ήταν προγραμματισμένο μία ώρα μετά το φιλικό με την Αρμενία.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες κοιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, θέλοντας να εκμεταλλευτούν για ξεκούραση το συγκεκριμένο διάστημα.

Κάποιοι άλλοι άκουγαν μουσική, έπαιζαν παιχνίδια στα κινητά τους τηλέφωνα ή έβλεπαν ταινία σε φορητές κονσόλες.

Τις τελευταίες δέκα μέρες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δούλεψε στην τακτική και την Κυριακή θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα δώσει τους αγώνες για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης (κόντρα σε Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x