Γενικά

Κοσμίδης: «Ζόρικο το καλοκαίρι»

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μονπελιέ της Γαλλίας, ο Λευτέρης Κοσμίδης, τόνισε πως το καλοκαίρι του θα είναι… ζόρικο, δεδομένου ότι θα παρακολουθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, από την τηλεόραση. Ακόμη, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στο χώρο ως φυσικοθεραπευτής, όταν σταματήσει τη γυμναστική. Θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ του αρέσει η Μπαρτσελόνα.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μονπελιέ της Γαλλίας, ο Λευτέρης Κοσμίδης, τόνισε πως το καλοκαίρι του θα είναι… ζόρικο, δεδομένου ότι θα παρακολουθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, από την τηλεόραση.

Ακόμη, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στο χώρο ως φυσικοθεραπευτής, όταν σταματήσει τη γυμναστική. Θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

Για την απουσία του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου:
«Ίσως πιο ζόρικα θα είναι αυτό το καλοκαίρι, όταν θα βλέπω τους αγώνες στο Λονδίνο από την τηλεόραση. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολα, όμως κοιτάω μπροστά».

Για τις επιτυχίες του:
«Το βασικό είναι ότι οι επιτυχίες μου φέρνουν χαρά, με γεμίζουν. Έτσι δεν σκέφτομαι ότι κάτι μου λείπει».

Για το αν του αρέσει το ποδόσφαιρο:
«Το ποδόσφαιρο μ’ αρέσει. Παρακολουθώ κυρίως αγγλικό και ισπανικό. Μ’ αρέσει η Μπαρτσελόνα λόγω του τρόπου του παιχνιδιού της και στην Αγγλία λίγο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά, εντάξει και στη γυμναστική καλά είναι».

Για το τι θέλει να κάνει, όταν σταματήσει τη γυμναστική:
«Σπουδάζω Φυσικοθεραπεία και αυτό με γεμίζει περισσότερο. Έτσι σταματώντας τη γυμναστική, θέλω να παραμείνω στο χώρο ως φυσικοθεραπευτής».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος:
«Θα ήθελα η γυμναστική να είχε περισσότερη δημοσιότητα. Αυτό θα σήμαινε πολλά για εμάς. Θα έρχονταν χορηγοί στο άθλημα. Εγώ ψάχνω, άλλα δεν μπορώ να βρω. Η ομοσπονδία όσο μπορεί μας βοηθάει. Όσο για την Πολιτεία, μας οφείλουν ακόμη το πριμ από το 2008».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x