Ελλάδα

Τσαρτσαρής: «Πανάξια το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών αναγνώρισε ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απώλεια του πρωταθλήματος όμως όπως εξήγησε όσα είναι στο παιχνίδι. Όσο για μέλλον των «πράσινων»; Προέβλεψε ότι με τους Γιαννακόπουλους στην διοίκηση θα είναι λαμπρό.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών αναγνώρισε ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απώλεια του πρωταθλήματος όμως όπως εξήγησε όσα είναι στο παιχνίδι.

Όσο για μέλλον των «πράσινων»; Προέβλεψε ότι με τους Γιαννακόπουλους στην διοίκηση θα είναι λαμπρό.

«Είμαστε απογοητευμένοι. Η ήττα αυτή έφερε την απώλεια του τίτλου, μας πονάει αυτό, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Ήταν δύσκολη σειρά, ο Ολυμπιακός ήταν ανεβασμένος. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε και να βρούμε μια λύση για του χρόνου.

Ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί μας πίεση σε όλη την σειρά. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, είναι μεγάλη ιδέα»
, είπε ο Τσαρτσαρής και πρόσθεσε

«Πρέπει να δουλέψουμε για το μέλλον όσοι μείνουν στην ομάδα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Είναι θετικό ότι μένουν οι Γιαννακόπουλοι. Βλέπω λαμπρό το μέλλον»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x