Stoiximan Super League

Ο Πετρόπουλος φεύγει, ο Τζαβέλλας επιστρέφει…

…τουλάχιστον στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Το αν στην πορεία θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος ώστε να μπορέσουν οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, είναι μία άλλη ιστορία. Από την άλλη, τα δεδομένα για τον Αντώνη Πετρόπουλο είναι απλά και η αποχώρησή του από το τριφύλλι θεωρείται θέμα χρόνου.

…τουλάχιστον στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Το αν στην πορεία θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος ώστε να μπορέσουν οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, είναι μία άλλη ιστορία.

Από την άλλη, τα δεδομένα για τον Αντώνη Πετρόπουλο είναι απλά και η αποχώρησή του από το τριφύλλι θεωρείται θέμα χρόνου.

Ο Τζαβέλλας ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Μονακό και πλέον θα πρέπει να επιστρέψει στην Άιντραχτ. Εκεί δεν υπολογίζεται ενώ ούτε και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ακραίος αμυντικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του μόνος.

Στον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας προτάθηκε ξανά αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν φαίνεται εύκολο να προχωρήσει κάτι τέτοιο. Αν βέβαια, ο παίκτης ρίξει το κασέ του (σ.σ παίρνει 600 χιλιάδες ) και υπάρξει εξέλιξη με τον Σπυρόπουλο, τα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξουν.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τον Αντώνη Πετρόπουλο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν τελικά ο Φερέιρα μείνει, ο Έλληνας επιθετικός θα ζητήσει από την διοίκηση να λυθεί η συνεργασία τους καθώς γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x