Stoiximan Super League

«Ακριβός για Λεβάντε ο Μανωλάς»

Στο οικονομικό φέρεται να «κολλάει» το ενδιαφέρον (και) της Λεβάντε για τον Κώστα Μανωλά. Όπως αναφέρεται σε ισπανικά ΜΜΕ, ο αμυντικός της ΑΕΚ παραμένει στα υπόψη του ισπανικού συλλόγου αλλά (όπως και στην περίπτωση της Σαραγόσα) οι αποδοχές που ζητά κρίνονται «αλμυρές».

Στο οικονομικό φέρεται να «κολλάει» το ενδιαφέρον (και) της Λεβάντε για τον Κώστα Μανωλά.

Όπως αναφέρεται σε ισπανικά ΜΜΕ, ο αμυντικός της ΑΕΚ παραμένει στα υπόψη του ισπανικού συλλόγου αλλά (όπως και στην περίπτωση της Σαραγόσα) οι αποδοχές που ζητά κρίνονται «αλμυρές».

Στο δημοσίευμα της «La Provincias» με τίτλο «ο Έλληνας Μανωλάς προτάθηκε στην Λεβάντε» αναφέρεται πώς έχει γίνει ήδη συζήτηση μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη (που δεν κατονομάζεται) με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου:

«Ο Μανόλο Σαλβαδόρ έχει στο γραφείο του μια πρόταση για τον Έλληνα νεαρό στόπερ Κώστα Μανωλά, έπειτα από συνομιλία που είχε με τον ατζέντη του παίκτη. Ο πολλά υποσχόμενος αμυντικός, που γίνεται 21 ετών αυτό τον μήνα παίζει στην ΑΕΚ και η καλή σεζόν που έκανε, δημιούργησε τις συνθήκες για να προταθεί σε πολλές ομάδες», αναφέρει.

Κι αφού τονίζει ότι «μια απ’ αυτές είναι η Σαραγόσα, καθώς τον θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ που τον είχε υπό τις οδηγίες του στον ελληνικό σύλλογο», καταλήγει ότι:

«Η τιμή με την οποία προτάθηκε στην Λεβάντε από τον εκπρόσωπό του είναι 350.000 ευρώ, όμως αυτό το ποσό κρίνεται ως υψηλό από την ομάδα».

Σημειώνεται, πάντως, ότι η διαφορά Μανωλά και Σαραγόσα φέρεται να ήταν της τάξης των 200.000 ευρώ (300.000 έδιναν οι Ισπανοί, 500.000 ήθελε εκείνος) ενώ σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τις Στόουκ και Μπεσίκτας επίσης να ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x