Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο Νοτιάς!

Όχι μόνο έδωσε σημεία ζωής, αλλά έκανε και ταξίδι ο Νίκος Νοτιάς. Δυστυχώς όχι για χάρη της ΑΕΚ. Λίγες μέρες μετά την ανταπόκρισή του ως μέλος του Δ.Σ. με το ποσό των 10.000 ευρώ, ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για να δικαιολογήσει αυτό τον τίτλο, αλλά για να δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής ναυτιλίας, τα «Ποσειδώνια».

Όχι μόνο έδωσε σημεία ζωής, αλλά έκανε και ταξίδι ο Νίκος Νοτιάς.

Δυστυχώς όχι για χάρη της ΑΕΚ.

Λίγες μέρες μετά την ανταπόκρισή του ως μέλος του Δ.Σ. με το ποσό των 10.000 ευρώ, ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για να δικαιολογήσει αυτό τον τίτλο, αλλά για να δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής ναυτιλίας, τα «Ποσειδώνια».

Στις τεράστιες υποχρεώσεις που απειλούν την ύπαρξη της ΑΕΚ (όπως η δόση του άρθρου 44 και οι υπόλοιπες οφειλές προς την Εφορία) ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να πιστεύει πως δεν έχει λόγο να συμβάλλει. Είχε όμως άλλο λόγο να έρθει στην Ελλάδα: Τη γιορτή των «Ποσειδωνίων» όπου παραδοσιακά κάθε χρόνο παρευρίσκεται.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 4-8 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα. Ποντάροντας, λοιπόν και στη… γειτνίαση με το προπονητικό κέντρο, ελπίζεται να μην επιστρέψει στις ΗΠΑ χωρίς να έχει περάσει πρώτα και από ‘κει.

Αν όχι για να αναλάβει τις υποχρεώσεις του ως μεγαλομέτοχος, τουλάχιστον για να αναλάβει εκείνες προς τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Κάνοντας προσπάθεια να μην μιμηθεί τον Παππά (που δεν μπόρεσε να δεσμευτεί ούτε για έναντι των δεδουλευμένων τους) και βγάζοντας από την τσέπη ένα ποσό μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ με το οποίο εσχάτως συνέδραμε ο ίδιος στα προβλήματα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x