Γενικά

Η Βραζιλία το όνομα, το Μεξικό τη χάρη (vid)

Στο… ρελαντί επικράτησε το Μεξικό της Βραζιλίας σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο Τέξας μπροστά σε 84.000 θεατές με σκορ 2-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Τότεναμ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο προπονητής της «σελεσάο», Μάνο Μενέσες, ετοιμάζει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη «χώρα του καφέ» στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ωστόσο απόψε τα «πιτσιρίκια» του δεν τον δικαίωσαν, όπως στο προηγούμενο φιλικό με τη Δανία (3-1).

Στο… ρελαντί επικράτησε το Μεξικό της Βραζιλίας σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο Τέξας μπροστά σε 84.000 θεατές με σκορ 2-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Τότεναμ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Ο προπονητής της «σελεσάο», Μάνο Μενέσες, ετοιμάζει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη «χώρα του καφέ» στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ωστόσο απόψε τα «πιτσιρίκια» του δεν τον δικαίωσαν, όπως στο προηγούμενο φιλικό με τη Δανία (3-1).

Στο 22΄ ο Μπαρέρα έκανε την μακρινή μπαλιά για τον Ντος Σάντος, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και «κρέμασε» από πλάγια θέση τον Ράφαελ, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ. Οι Μεξικάνοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 33΄ ο παίκτης των «Spurs» κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιτσαρίτο. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το ίδιο σκορ, με τη Βραζιλία, παρά την κατοχή, να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά, η Βραζιλία με τον Πάτο, που αστόχησε από πολύ κοντινή απόσταση, και, στη συνέχεια, ο Τσιτσαρίτο που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της «σελεσάο», χάνοντας την ευκαιρία να δώσει… αέρα τριών τερμάτων στο Μεξικό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Νεϊμάρ έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, ωστόσο ο Κορόνα είπε «όχι», με το 2-0 υπέρ των Μεξικανών να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μεξικό (Ντε λα Τόρε): Κορόνα, Ροντρίγκεζ, Σαλσίντο, Τόρες, Μορένο, Μέζα, Γκουαρδάδο, Μπαρέρα (69΄Αντράντε), Ζαβάλα, Ντος Σάντος (55΄Ντε Νίγκρις), Τσιτσαρίτο (78΄Λούγκο)

Βραζιλία (Μενέσες): Ράφαελ, Τιάγκο Σίλβα (69΄Ουβίνι), Μαρσέλο, Ντανίλο, Ζουάν, Όσκαρ, Ρομούλο, Σάντρο (61΄Λούκας), Χουλκ (78΄Γουέλινγκτον), Νεϊμάρ, Λεάντρο Νταμιάο (61΄Πάτο)

Δείτε τα γκολ του αγώνα:


Brazil 0-2 Mexico (Friendly) - All Goals από goalsarena2012-3

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x