Stoiximan Super League

Έρχεται για να μείνει

Το σίριαλ του προπονητή στον Ολυμπιακό βαίνει προς ολοκλήρωση. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Στην Αθήνα φτάνει σήμερα το απόγευμα ο Πορτογάλος προπονητής με τον μάνατζερ και τον δικηγόρο του. Δεδομένη την πρόσληψη με διετές συμβόλαιο θεωρούν οι συμπατριώτες του.

Το σίριαλ του προπονητή στον Ολυμπιακό βαίνει προς ολοκλήρωση. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει και πιθανώς θα παρουσιαστεί άμεσα.

Από πλευράς των νταμπλούχων Ελλάδος δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται το παραμικρό, πράγμα φυσικό από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Πάντως στην Πορτογαλία ο Τύπος (που προφανώς έχει πληροφόρηση από την πλευρά του προπονητή) παρουσιάζει δεδομένη την πρόσληψη και κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο. Μάλιστα προσθέτει πως τον πρώην προπονητή της Μπράγκα (προ ημερών έλυσε το συμβόλαιό του και αντικαταστάθηκε από τον Ζοσέ Πεσέιρο) θα συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, Μοχάμεντ Αφζάλ, αλλά κι ένας δικηγόρος για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Ο νέος προπονητής θα πιάσει αμέσως δουλειά. Μεταγραφικά και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ (που αριθμεί πλέον πάνω από 40 παίκτες), όπως και θέματα προετοιμασίας για τη νέα περίοδο είναι οι προτεραιότητες που έχουν μπει, ενώ θα χρειαστεί κι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μάθει καλά και να αξιολογήσει το ρόστερ, προτού κάνει τις δικές του εισηγήσεις.

Αγωνία για Μέλμπεργκ

Ακόμη περιμένουν στον Ολυμπιακό την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. Παρότι το θέμα έχει σύρει αρκετό καιρό τώρα, η εκτίμηση που υπάρχει για την προσφορά και τον επαγγελματισμό του Σουηδού αμυντικού, κάνει τη διοίκηση να μην πιέζει για απάντηση. Πάντως η αλήθεια είναι πως η καθυστέρηση στην απάντηση του Μέλμπεργκ έχει μετατρέψει τη σιγουριά που υπήρχε ως τώρα για την παραμονή του τουλάχιστον σε... ανησυχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x