Stoiximan Super League

Ούτε μια βόλτα;

Τόσο καιρό που τον έψαχναν, εκείνος αγνοείτο. Τώρα ο Νίκος Νοτιάς όχι απλώς βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας στην περιοχή των Σπάτων για τη γιορτή «Ποσειδώνια» της ελληνικής ναυτιλίας. Θα ενεργήσει ως μέτοχος; Δεν… πολυελπίζουν Δημητρέλος και Νικολαΐδης που περιμένουν την πολιτική σταθερότητα για να σώσουν την ΠΑΕ ΑΕΚ. «Πάγωμα» σε όλα τα θέματα της ομάδας.

Τόσο καιρό που τον έψαχναν, εκείνος αγνοείτο.

Τώρα ο Νίκος Νοτιάς όχι απλώς βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας στην περιοχή των Σπάτων για τη γιορτή «Ποσειδώνια» της ελληνικής ναυτιλίας.

Θα περάσει μία βόλτα από το… γειτονικό προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ;

Κι ακόμη περισσότερο, θα ενεργήσει (επιτέλους) σαν μέτοχος;

Η διοίκηση της «Ένωσης» ευελπιστεί ο Χιώτης εφοπλιστής να μην περιοριστεί στις επαφές του με ανθρώπους του επαγγελματικού του χώρου, αλλά και να βάλει το χέρι στην τσέπη. Αν όχι για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ (κάτι που είναι ουτοπικό να περιμένει κανείς), έστω για να ανακουφίσει το σύλλογο από ένα μέρος των τεράστιων χρεών που τον απειλούν ακόμη και με διάλυση.

Θεωρείται σίγουρο πως ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ντέμης Νικολαΐδης θα επιχειρήσουν να συναντηθούν μαζί του, αλλά δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο πως -εφόσον τα καταφέρουν- ό,τι ακούσουν από το στόμα του θα τους ευχαριστήσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο πρώην διοικητικός ηγέτης και ποδοσφαιριστής της ομάδας τηρούν στάση αναμονής. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε περισσότερο πριν τις εκλογές. Ο πρώτος προσπαθεί -παρότι τα ταμεία είναι άδεια- να κρατήσει το «μαγαζί» σε λειτουργία και ο δεύτερος προετοιμάζει το έδαφος ώστε μετά τις εκλογές αρχικά να προχωρήσει σε νέα ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο και στη συνέχεια να ενεργοποιήσει την ομάδα χρηματοδοτών και χορηγών που έχει βρει. Διαφορετικά δεν υπάρχει «αύριο» για την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει «παγώσει». Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να διαπιστώσουν αν τελικά οι επιπτώσεις της μη αδειοδότησης θα είναι τόσο σοβαρές (δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων και μεταγραφών μόνο για παίκτες έως 22 ετών) ή κατόπιν πιέσεων της Σούπερ Λίγκας και με την επιείκεια της ΕΠΟ γίνουν ηπιότερες. Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα του προπονητή, ο Νίκος Κωστένογλου και ο Ντανιέλ Μπατίστα ερίζουν για την πολύ… δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x