Stoiximan Super League

Χαραμάδα στον Ντέμη…

Από τον Νίκο Νοτιά περιμένει ένα έστω δείγμα ότι τον ενδιαφέρει… η εταιρεία του. Όταν (και αν) βρει χρόνο από τα «Ποσειδώνια». Από τον Πέτρο Παππά περιμένει ένα έστω δείγμα «τύψεων» για τη μετατροπή του σε Supporter, με την καταβολή κάποιων μισθών στους υπαλλήλους. Βάσιμα «χαραμάδα» στο τούνελ της, όμως, μόνο από τον Ντέμη Νικολαΐδη εξακολουθεί να περιμένει η ΑΕΚ…

Από τον Νίκο Νοτιά περιμένει ένα έστω δείγμα ότι τον ενδιαφέρει… η εταιρεία του.

Όταν (και αν) βρει χρόνο από τα «Ποσειδώνια».

Από τον Πέτρο Παππά περιμένει ένα έστω δείγμα «τύψεων» για τη μετατροπή του σε Supporter, με την καταβολή κάποιων μισθών στους υπαλλήλους.

Βάσιμα «χαραμάδα» στο τούνελ της, όμως, μόνο από τον Ντέμη Νικολαΐδη εξακολουθεί να περιμένει η ΑΕΚ…

Όπως ακριβώς αναμενόταν, στην πρώτη μέρα της παραμονής του στην Ελλάδα ο Νίκος Νοτιάς δεν βρήκε χρόνο για ν’ ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Ή τουλάχιστον δεν έδειξε κάτι τέτοιο επιδιώκοντας επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Εξάλλου κι εκείνοι έχουν σταματήσει να… τρέφουν ελπίδες.

Πολύ θα ήθελαν να συζητήσουν μαζί του, πολύ θα ήθελαν να του περιγράψουν την κατάσταση στην εταιρεία ΤΟΥ, ωστόσο δεν θα συνεχίσουν να τον αναζητούν σαν να θέλουν ελεημοσύνη. Αν θέλει πραγματικά ν’ αποφύγει τον τίτλο του πιο αδιάφορου μεγαλομετόχου στην ιστορία του συλλόγου, ξέρει που θα τους βρει και πώς μπορεί να βοηθήσει.

Πώς θα βοηθήσει όμως -και όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά και ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για τα τεράστια προβλήματά της- ξέρει και ο Πέτρος Παππάς. Που δεν απάντησε ποτέ στα αιτήματα για βοήθεια ώστε να πληρωθεί η δόση του άρθρου 44 (το οποίο η διοίκηση που εκείνος όρισε παραμέλησε). Ελπίζεται τουλάχιστον όμως ότι θ’ απαντήσει την Τρίτη σε κάτι πολύ πιο εφικτό για τον ίδιο: Για το αν θ’ αναλάβει κάποιους έστω από τους μισθούς των υπαλλήλων της ΠΑΕ για το 2012, όπως του ζητήθηκε προ ημερών από αντιπροσωπεία τους.

Με τον νυν μεγαλομέτοχο, λοιπόν να δίνει βάρος στα «Ποσειδώνια» και τον πρώην μεγαλομέτοχο να δίνει εμμέσως την απάντηση πως… είναι Supporter, οι μόνες βάσιμες ελπίδες της ΑΕΚ παραμένουν στην κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη. Μια κίνηση που δεν ατονεί, συνεχίζει τις διεργασίες και τα μηνύματα πως είναι παρούσα, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται τον σχηματισμό κυβέρνησης για να ενεργοποιηθεί. Και λόγω των εγγυήσεων που χρειάζονται όσοι θα τη χρηματοδοτήσουν και λόγω των επαφών που απαραιτήτως πρέπει να γίνουν με την Εφορία για τους διακανονισμούς των χρεών.

Κυρίως για τη δόση του άρθρου 44, για την οποία υπάρχει ξεκάθαρο deadline ως τις 7η Ιουλίου. Αλλά και ελπίδες ότι το 1,25 εκατ. ευρώ που χρειάζεται (αφού δεν βγαίνει από τις τσέπες εκείνων που πρέπει) θα συγκεντρωθεί ΚΑΙ με τη βοήθεια του κόσμου μέσω των διαρκείας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x