Stoiximan Super League

«Δύσκολα θα παραμείνω στην Ελλάδα»

Δύσκολο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα ο Σίλβα Κλέιτον, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως εκείνος φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Κίνα ή το Κατάρ. .

Δύσκολο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα ο Σίλβα Κλέιτον, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως εκείνος φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Κίνα ή το Κατάρ.

«Μού αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως είναι δύσκολο -αν και δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει- να παραμείνω στην Ελλάδα. Μιλήσαμε παλαιότερα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελευταία δεν είχαμε καμία επαφή», τόνισε ο 29χρονος παίκτης.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Κλέιτον είναι πιθανό να πάει στην Κίνα, το Κατάρ ή την Τουρκία, αφού μπορεί βρει ένα συμβόλαιο κοντά στις 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x