Γενικά

Ζήτω η τρέλα! (Part 2)

Η μέρα πλησιάζει! Ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάαααξετε ώσπου τελικά βρεθείτε στην θάλασσα. Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το Red Bull Flugtag, ο διαγωνισμός αυτοσχέδιων πτήσεων, επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από το 2005, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου. Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος των σχεδιών των ομάδων που θα λάβουν μέρος. Προσδεθείτε!

Η μέρα πλησιάζει! Ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάαααξετε ώσπου τελικά βρεθείτε στην θάλασσα.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το Red Bull Flugtag, ο διαγωνισμός αυτοσχέδιων πτήσεων, επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από το 2005, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος των σχεδιών των ομάδων που θα λάβουν μέρος. Προσδεθείτε!

To «Greek Force» είναι έτοιμο να πετάξει! Η δεύτερη ομάδα από την Χαλκίδα, οι «61MHX» έχουν δημιουργήσει την κατασκευή τους από αλουμίνιο, φελιζόλ και πλαστικό και ελπίζουν να αποδείξουν πως είναι και πολύ… power! (Φώτο 1)

Η ομάδα για «Για πέταμα» έχει πάρει πολύ σοβαρά όλον αυτόν τον διαγωνισμό! Οι Πατρινοί θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το όνομα της ομάδας τους και με το «Flying Δίσκο Ball» να πετάξουν, χορεύοντας στον ρυθμό! (Φώτο 2)

«Τρίτων» ακούει; Με λαμβάνεις «Τρίτων»; Μπααα… Η ομάδα «Αγαμέμνων» από τις Σπέτσες έχει φτιάξει ένα αέρο-υποβρύχιο και σκοπεύουν να πετάξουν τόσο ψηλά στον αέρα ή να βυθιστούν τόσο χαμηλά στην θάλασσα που να μην πιάνει ο… ασύρματος! (Φώτο 3)

Η ομάδα με το όνομα σιδηρόδρομος! Οι «Τσαρούχι από τον τόπο σου κι ας είναι και πεταμένο» προτιμούν ελληνικά! Έφτιαξαν το «Τσαρουχόπτερο» κι αν τελικά πετάξει θα δημιουργήσει νέα μόδα στα υποδήματα! (Φώτο 5)

Βρε καλώς τα παιδιά από την Κεφαλλονιά! Οι «Κουρλοί» του νησιού δημιούργησαν τον «Φούρδακα», έχοντας απώτερο σκοπό το Παγκόσμιο Ρεκόρ Απόστασης! Για τόσο τρέλα μιλάμε… (Φώτο 7)

Τρέλα χωρίς Πόντιους δεν γίνεται… Οι «Πόντιοι Πιλότοι» από το Κιλκίς έχουν φτιάξει ένα μονοθέσιο αεροπλάνο χωρίς να το έχουν βαφτίσει ακόμα. Ελπίζουν να το βαφτίσουν στην θάλασσα την ημέρα του διαγωνισμού. (Φώτο 8)

Θυμηθείτε εδώ το Part 1!


Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x