Επικαιρότητα

ΡΟΔΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ γιορτάζει 1 χρόνο εκπομπών!

Η Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα το Σάββατο που μας πέρασε (02/06/2012), έκλεισε 1 χρόνο εκπομπών (67η) και το γιόρτασε μαζί σας, συνταξιδεύοντας στο καθιερωμένο μας δίωρο, 11:00 – 13:00, με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου. Σε αυτή την εκπομπή συζητήσαμε για:

Η Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα το Σάββατο που μας πέρασε (02/06/2012), έκλεισε 1 χρόνο εκπομπών (67η) και το γιόρτασε μαζί σας, συνταξιδεύοντας στο καθιερωμένο μας δίωρο, 11:00 – 13:00, με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου. Σε αυτή την εκπομπή συζητήσαμε για:

- Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου: Η νησιωτική Ελλάδα περιμένει πολλά αυτό το καλοκαίρι και δραστηριοποιείται έντονα. Συζητήσαμε με την ευκαιρία και του Ποδηλατικού Γύρου με την Υπεύθυνη Συντονισμού του Περιβαλλοντικού Πάρκου Ντάρια Κοσκόρου, για τις δράσεις στο νησί και όχι μόνο. Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:



- Hermes Yachting: Θαλάσσια σπορ ή κάτι παραπάνω; Αποτελεί πόλο έλξης εναλλακτικού τουρισμού; Σε αυτές τις ερωτήσεις και όχι μόνο, μας απάντησε Μαρία Τσαρούχα, ιδιοκτήτρια -μεταξύ άλλων- της Hermes Yachting. Ακούστε τι συζητήθηκε:



- Κατασκήνωση Ράντσο: Κλείνουν τα σχολεία και αρχίζει η κατασκηνωτική περίοδος. Ο Κυριάκος Σκούρας, ιδιοκτήτης Ράντσου στο Σοφικό Κορινθίας, ανέλυσε όσα πρόκειται να γίνουν το καλοκαίρι εκεί, αλλά και όσα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Μπορείτε να τα ακούσετε όλα εδώ:



- Αυτοκινητοδρόμιο Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα: Όνειρο θερινής νυκτός ή μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Ο Αρχιτέκτων Θανάσης Παπαθεοδώρου, επικεφαλής της Dielpis, μας παρέθεσε το ολοκληρωμένο σχέδιο και τις συζητήσεις με τους επικεφαλής της Φόρμουλα 1. Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε και σχολίασε για το εγχείρημα-όνειρο στην Ελλάδα:



- Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια: Για πολλούς δεν αποτελεί πρώτη επιλογή διακοπών και ίσως να μην έχουν σκεφτεί ποτέ να ταξιδέψουν και να δουν τις ομορφιές του από κοντά. Αλλά εμείς έχουμε άλλη άποψη για τα μικρότερα νησιά και μέσα από την συζήτηση που είχαμε με τον Δήμαρχο του νησιού Πανορμίτη Κονταράτο, αλλά και έναν τοπικό επιχειρηματία, ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου και ξενοδοχείου τον κ. Γιάννη Αγγελίδη θα προσπαθήσουμε να σας αλλάξουμε γνώμη. Ακούστε λοιπόν τι μας είπαν:

Γιάννης Αγγελίδης:


Πανορμίτης Κονταράτος (Δήμαρχος Αστυπάλαιας):


- Γυμνή Ποδηλατοδρομία Θεσσαλονίκης: Βγαίνουμε από τα… ρούχα μας και ετοιμαζόμαστε για… ορθοπεταλιά.


- Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές πήραν μέρος στο διαγωνισμό, όπως σε κάθε εκπομπή:

- Για ένα απολαυστικό τετραήμερο ξεκούρασης δύο ατόμων στο Swiss Home της Πάρου, νικητής είναι ο κ. Γραβάνης Κοων/νος.

Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα: κάθε Σάββατο 11:00 – 13:00.

Με το Δημήτρη Μπαλή, τη Δήμητρα Ρεντζή και την Άρτεμη Σκορδίλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x