Δε βρέθηκε λύση στον Ηρακλή στη ΓΣ του συλλόγου την Τετάρτη. Η διαδικασία κατέληξε σε αδιέξοδο και φαίνεται πως ο «γηραιός» θα μπει στη διαδικασία να σχηματίσει διοίκηση Πρωτοδικείου.
Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Θεόφιλος Κολύμπατζης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα του ΑΦΜ και τόνισε πως, η όποια λύση, θα έρθει μετά τις εκλογές της 17ης του μήνα, καθώς υπάρχουν διαβεβαιώσεις στον ίδιο από πολλούς υποψηφίους πως θα ασχοληθούν ενεργά με το τμήμα.
Η ΓΣ έκλεισε με το κάλεσμα του Κώστα Τσιρογιάννη να δηλώσουν συμμετοχή, τουλάχιστον, 15 εθελοντές για την υπηρεσιακή διοίκηση.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






