Επικαιρότητα

Χτύπησε την Κανέλλη ο Κασιδιάρης!

Σε ρινγκ μετατράπηκε το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, ενώ πέταξε κι ένα μπουκάλι νερό στη Ρένα Δούρου. Δείτε το βίντεο.

Σε ρινγκ μετατράπηκε το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, ενώ πέταξε κι ένα μπουκάλι νερό στη Ρένα Δούρου.

H εκπομπή διακόπηκε στον αέρα και όταν επανήλθε ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αποχωρήσει.

"Για πολιτικά κτήνη του 2012" μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!".

"Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας η προϊστάμενη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ενημέρωσε ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

"Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ' ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό.

Ένταλμα σύλληψης του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, με την κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x